A legrosszabb házastársak a horoszkóp szerint: Ezek a férfiak a földi poklot okozzák neked!

Kos (március 21. – április 20.)

Biztos lehet benne, hogy a Kos egyszerűen nem fogja ugyanazt a kötelet húzni veled. Nem arról van szó, hogy nem törődik veled, és minden más nővel ágyba ugrik, akit lát, a Kosok csak furcsák, és senki és semmi nem vacakol velük. Valóban igyekeznek hűségesek maradni, de kalandvágyuk és állandó útközbeni igényük megakadályozza őket abban, hogy hűségesek legyenek. Szóval néha megesik, hogy egyszerűen nem lesz hű hozzád. Ráadásul a Kosok ki nem állhatják, hogy megmondják neki, mit tegyenek, és szó szerint utálják, ha irányítják.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A legnagyobb hibájuk, hogy túl sokat várnak el. Sokat fognak adni neked, de az elvárásaik őrültek lesznek. Segítenek megvalósítani az álmaidat, de amíg szórakozol, elvárják, hogy tedd félre a problémáidat, és oldd meg az övéket. Előbb-utóbb olyasmire fog kérni, amit egyszerűen nem tudsz megtenni, mert az egyszerűen meghaladja a hatalmadat. Ott gyakran konfliktus és nehezen lebontható fal alakul ki. A szüzek szeretik a rutint, a struktúrát és a folyamatokat. Tudják, mit akarnak, és addig nem nyugszanak bele, amíg nem találnak életstílusuknak megfelelő partnert. Ha kalandvágyó ember vagy, felejtsd el a Szűz férfit.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Nagyon zárt emberek, és olyan nehéz velük kommunikálni. Tudják, mit akarnak a házasságtól és tőled, de nem mondják el. Így tapogatózik, gondolkodik és aggódik. Nem tudsz olvasni a gondolataikban, és egyszerűen lehetetlen megérteni, mit éreznek és mit akarnak. A Vízöntők nem azért ilyenek párként, mert nincsenek érzelmeik, hanem azért, mert annyi időt töltenek a fejükben, hogy nem tudják megmutatni, mit éreznek irántad.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Első pillantásra a Mérlegek jó partnerek, de a látszat csal. Ami az elején olyan egyértelműnek tűnik, idővel rémálommá válhat. A Mérleg férfiak karizmatikusak, ezért ne lepődj meg, ha a kapcsolatod ideje után más embereket, sőt más nőket is előnyben részesítenek, csak azért, hogy valami hasznot húzzanak belőle. A Mérlegeknek sok térre van szükségük egy kapcsolatban. Ha úgy érzik, hogy túl közel állsz hozzájuk, ezek a férfiak jelzésnek veszik, hogy azonnal fejezzék be a kapcsolatot.

Forrás: Youtube

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche