A legtitokzatosabb jel: ezek a nők általában rejtélyek mások számára. Gyönyörű rajtuk

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak az állatöv negyedik legtitokzatosabb jegye. A Bak nők megfontoltak, ugyanakkor kiszámíthatatlanok és néha igényesek is lehetnek. Az idegenek gyakran nem értik meg őket. Ezek a nők természetüknél fogva tartózkodóak, gyakran magukban tartják érzéseiket, és ritkán osztják meg belső működésüket másokkal.

Lehet, hogy nem is árulja el gondolatait vagy véleményét, amíg nem érzi elég jól magát ahhoz, hogy megtegye – ettől titokzatosnak és érdekesnek tűnik. A Bak születésű nőknek is van egy titokzatos aurája, mert gyakran a céljaikra koncentrálnak, és nem vesztegetik az idejüket haszontalan dolgokra. Ambiciózusak és célorientáltak, és gyakran van olyan tervük a jövőre nézve, amelyet nem mindenki érthet meg. Szinte olyan, mintha tudnának valamit, amit senki más.

Halak (február 21. – március 20.)

Az állatöv harmadik legtitokzatosabb jegye a Halak. Ezek a nők gyengédek és együttérzőek, ugyanakkor hihetetlenül titkolózóak és kiszámíthatatlanok tudnak lenni. Szeretik elrejteni érzéseiket, és természetesen félénkek – ritkán árulnak el sokat magukról.

A Halak nők nagyon titokzatosak tudnak lenni, soha senkinek nem adnak egyértelmű választ vagy magyarázatot. A Halak intuíciója is hihetetlenül erős – gyakran olyan dolgokat is tudnak, amit mások nem, ami titokzatosnak, sőt misztikusnak tűnhet a körülöttük élők számára. A halaknak van egy mély lelki oldaluk is, ami még jobban összezavarja őket a körülöttük lévőkkel. Rejtélyük az ártatlan báj része – lehet, hogy soha nem fogod megérteni a Halak fogalmát.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A második helyen az állatöv legtitokzatosabb jegyei között a Vízöntő áll. A Vízöntőket titokzatosság és intrika jellemzi, mivel gyakran úgy tűnik, hogy a saját kis világukban élnek. Ezek a nők függetlenek és hevesen hűségesek, de nem engedik túl közel az embereket – tartózkodóak és kiszámíthatatlanok tudnak lenni, épp elég nyomokat árulnak el, hogy fenntartsák az emberek érdeklődését.

A Vízöntő egy olyan jel, amely szereti a rejtvényeket, a titkokat és az ismeretlen feltárását, így nem csoda, ha maguk is elég titokzatosak tudnak lenni. A Vízöntő nők összetettek és titokzatosak lehetnek, mert a legbelső gondolataikat megtartják maguknak.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Kétségtelen, hogy a Skorpiók nyerik el a legtitokzatosabb csillagjegy fődíját! Lehetnek intenzívek, szenvedélyesek és mélyen érzelmesek – gyakran figyelmeztetés nélkül. A Skorpiók köztudottan magánjellegűek és kiszámíthatatlanok. Ezek a nők ritkán engednek be bárkit a lelkükbe. Talán még a legközelebbi barátaik sem látnak többet, mint egy pillantást vetni egy nőre, aki hajlamos távol tartani a legmélyebb titkokat aggodalmuktól.

A külvilág számára a Skorpió nők igazi rejtélyt jelenthetnek. Éles intuícióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy a legfinomabb utalásokat is felvegyék a legkülönbözőbb helyzetekben. Emiatt kiválóan képesek „olvasni az embereket” és megérteni motivációikat. Ez egy másik oka a titkolózásuknak. Gyakran meg tudják mondani, mit gondolnak és éreznek mások, anélkül, hogy egyetlen szót is kellene mondaniuk.

Forrás: Youtube

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche