A legviccesebb kutyás csínyek: Háziállatok csínytevései, amelyeken hangosan nevetni fog

Ha megnézi a következő vicces videót, az a benyomása támad, hogy a kutyák vérében van a ritmus. Több esetben láthatóan kiképzett kutyákról van szó, amelyekkel műsorokat, versenyeket forgatnak a gazdik. De mások egészen természetesen mozognak, ahogy a zene mondja nekik. A fülét ütemre ütögető németjuhász biztosan megnevet, de ugyanakkor kíváncsi lesz arra, hogyan tanították meg?

A szakértők szerint bár a kutyák nagyon pozitívan tudnak reagálni a zenére, nem képesek érzékelni vagy utánozni az ütemet. De mivel nagyon kötődnek az emberekhez, utánozzák a mozdulataikat, és emiatt úgy tűnik, hogy szinkronban vannak a ritmussal.

Forrás: Youtube

A kutyatánc hobbi kutyának és gazdinak egyaránt

Szándékosan azt írjuk, hogy „asszony” és nem „úr”, mivel ezt az érdekes sportágat állítólag főleg nők alkotják. De hogy senkit ne diszkrimináljunk, a kutyával táncolás természetesen a férfiak előtt is nyitva áll. A tapasztalt oktatók szerint minden fajta kutya megtanulhat tánclépéseket, bár logikus, hogy az uszkárral több vicces trükköt fog gyakorolni, mint a farkaskutyával.

Ha úgy dönt, hogy elkezdi a kutyatáncot, jobb, ha szakmai felügyelet mellett kezdi el, hogy tudja, hogyan kell helyesen eljárni az edzés során. Saját maga is kiképezheti kedvencét, és akár saját vicces videót is rögzíthet.

Melyik zene jó a kutyáknak?

Nem úgy tűnik, de a zeneválasztás számít. Különböző független tudományos vizsgálatok megerősítették, hogy a kutyák a komoly zenére reagálnak a legjobban, ugyanakkor kedvelik a popot, a könnyű rockot és a reggae-t is. Ezeket a műfajokat hallgatva nyugodtabbak és csökken a stressz-szintjük. Éppen ellenkezőleg, a hard rock és a heavy metal nyugtalanságot, sőt szorongást kelt bennük. Az is fontos, hogy a kutyák ne játsszák túl hangosan a zenét – a hallásuk sokkal érzékenyebb, mint az emberé, és a túlzott decibelek könnyen felboríthatják őket.

(Források: , )

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche