A Lidl rendelkezik azzal a tartozékkal, amely egyszerre védi a kerámia főzőlapot és bővíti a munkalap munkaterét

Az egyik legérdekesebb kiegészítő, amit a konyhában találhatunk, de sokan nem is tudnak a létezéséről, a kerámia főzőlap burkolat. Bár léteznek gáz- és indukciós modellekhez is, a vitro tulajdonosok szenvednek leginkább a karcolásoktól. Azonban nem ez az egyetlen okuk, mert lehetővé teszik a létrehozását is extra asztali élelmiszer-kezelési hely. Valami, ami soha nem fáj.

Most a Lidl-ben találunk kerámia főzőlap burkolatot, ami az vágásokkal és karcolásokkal szemben ellenállótovábbá alacsony költségű, ahogy a német áruházlánc megszokta minket. Ily módon minden kétrészes csomag Az ára mindössze 7,99 euró.

Ennek a tartozéknak a mechanizmusa olyan egyszerű, mint ezt kimondani Két félből áll, amelyeket a tányérra helyeznek a vitro. Ily módon a lemez védett, és ezzel egyidejűleg további munkafelületet nyerünk.

Lidl

Üvegből készült, papír a burkolata és csúszásmentes szilikon lábakkal is elkerüljük a baleseteket. Ráadásul az szagtalan és higiénikus felületígy teljesen biztonságos az élelmiszerek kezelése rajta.

A Lidlben kapható tányérok mindegyike körülbelül 52 cm × 30 cm méretű. Másrészt, hogy kiválaszthassa a konyhája dekorációjához leginkább illő modellt, ez a cikk a következő címen érhető el három modell különböző nyomatokkal: márvány, gyümölcs és zöldség.

Lidl

Üvegkerámia evőeszközök

*Egyes árak változhattak a legutóbbi felülvizsgálat óta

Borítókép |

In Trends |

In Trends |

In Trends |

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche