A Matcha latte egy új divatos manikűr, amely idén ősszel a népszerűség csúcsán lesz (FOTÓ)

A Matcha latte egy új divatos manikűr, amely idén ősszel a népszerűség csúcsán lesz (FOTÓ)

Gyönyörű őszi manikűrötleteket keresel? Már megosztottuk a divatos körömmintákat, és most egy másik trendről fogunk mesélni, amely már minden közösségi hálózatot meghódított – a matcha latte manikűrről. Vessen egy pillantást a HOCHU.ua oldalra!

A japán matcha ital népszerűsége töretlenül folytatódik. Most már nem csak hangulatos kávézókban, hanem szépségszalonokban is „rendeljük”, mert a trendi matcha latte stílusú körömdizájn már megkapta az idei ősz legkívánatosabb manikűrje címet.

A Matcha latte manikűr elegáns és friss manikűr zöld árnyalatokban. Ennek a kialakításnak a létrehozásához alkalmazhat földes, élénkzöld, világoszöld és finom khaki árnyalatú körömlakkokat. A stylistok azt mondják, hogy ez a dizájn nem csak minden lányhoz illik, hanem a semleges színvilágnak köszönhetően megnyugtatja az elmét és örömérzetet kelt.

Mellesleg, nem kell korlátoznia magát egyszínű designra vagy egy árnyalatú lakkra. A zöld színeket kombinálhatod levendulával vagy karamellel, például levendulasziruppal készíthetsz matcha latte-t. Vagy festhetsz szíveket, virágokat és geometrikus mintákat a körmödre.

Az alábbiakban egy fotót talál erről a divatos zöld matcha latte manikűrről. Nézze meg és spóroljon!

A Matcha latte egy új divatos manikűr, amely idén ősszel a népszerűség csúcsán lesz (FOTÓ) - 1. fotó
A Matcha latte egy új divatos manikűr, amely idén ősszel a népszerűség csúcsán lesz (FOTÓ) - 2. fotó
A Matcha latte egy új divatos manikűr, amely idén ősszel a népszerűség csúcsán lesz (FOTÓ) - 3. fotó

Nézze meg azt is, melyiket készítheti el az iskolába. Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, amelyek alkalmasak az egész tanévre.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche