Gyerekek és felnőttek egyaránt szeretik a McDonald’s sült krumplit. Időnként mindannyiunkban megjön a késztetés, hogy valami egészségtelent együnk, de nem mindenki tudja, hogy van egy trükk, amivel a McDonald’s dolgozói mindig frissen sült rágcsálnivalót szolgálnak fel nekünk.

A gyorséttermi ételek fogyasztása nem egészséges, de néha megkívánjuk a ropogós és finom sült krumplit. Ideális esetben enyhén megbarnult és belül puha.. Kiderült, hogy eVan egy trükk, hogy mindig friss adag sült krumplit kapjunk.

Hogyan kaphatsz frissen sült krumplit a McDonald’s-ban? Íme egy egyszerű trükk

A McDonald’s-ban az ételeknek bizonyos szabványai vannak. Minden hamburger ugyanúgy készül, és pontosan ugyanazokat az összetevőket tartalmazza. Ha azt akarjuk, hogy egy alkalmazott egy éppen elkészített szendvicset készítsen, csak egy extra hozzávalót kérünk, például egy extra adag hagymát, és a hamburgert a semmiből kell elkészíteni, és biztosak lehetünk benne, hogy még nem készült el.

És mit kell tenned ahhoz, hogy frissen sült krumplit kapj? A frissen vett sült krumplihoz az a trükk, hogy kérj egy alkalmazottól egy sótlan adagot. A korábban elkészítettek már sózottak, így a különlegesek már a semmiből készülnek el számunkra.

Hogyan készítsünk sült krumplit McDonald’s stílusban? Készítsd el őket, és soha többé ne vegyél készen

Otthon is készíthetünk McDonald’s stílusú sült krumplit. Kívül ropogós lesz, belül pedig puha. Szükségünk van rá:

  • 1 kg burgonya,
  • egy teáskanál porcukor,
  • olaj,
  • fél teáskanálnyi só, provence-i fűszernövények és édes paprika.

A burgonyát felszeleteljük, majd pálcikákra vágjuk. Tegyük őket egy fazék hideg vízbe, hogy leöblítsük őket. Ne feledje, ezt a legjobb többször megtenni, amíg a víz nem lesz zavaros. Ezután adjunk a vízhez cukrot, és áztassuk benne a burgonyát 40 percig. Ez idő után papírtörlőn törölje szárazra, tegye egy tálba, szórja meg a fűszerekkel, és adjon hozzá 2 teáskanál olajat. Dobjuk össze, és tegyük egy tepsibe. Süssük körülbelül 50 percig 180 fokon.

Kapcsolódó cikkek:

A „folyékony arany” részvények 16 éve a legalacsonyabb szinten. A termelés nagy része egy országból származik

Holdtej: a finomság, amely minden éjjel megidézi Morpheuszt és a mély alvást