A medencesapka felhelyezésének lépései

A nyár beköszöntével a családdal és a barátokkal készített terveink közül sok az, hogy a napot lehűtéssel töltjük. Kevés jobb lehetőség van, mint otthon és az edzőteremben élvezni a lehetőségeket. Vegyél fel egy kalapot például egy frusztráló feladat lehet, ami a végén tönkretesz egy szórakoztató napot.

A jó hír az, hogy bemutatunk egy útmutatót azokról a határozott trükkökről, amelyek segítségével sok probléma nélkül telepíthet egy medencét. Ha odafigyel ezekre a tippekre, megakadályozza, hogy haja kimaradjon a kiegészítőből, vagy az arca helyrehozhatatlanul deformálódjon.

A medencesapka felhelyezésének lépései

Ha Ön azok közé tartozik, akik rendszeresen járnak úszni, vagy medencés házban nőttek fel, erre a cikkre nem lesz szükség. De ha odaadod a magadét első lépések vagy nagyobb létesítményekben valószínűleg tudni szeretné, hogyan kell felvenni a medencesapkát anélkül, hogy zavarná az arcát vagy kihagyná a hajat.

És bár úgy tűnhet, hogy ez pusztán esztétikai probléma, egy ilyen rosszul elhelyezett tartozék problémákat okozhat. Először is tisztában leszel vele. És ha az vagy megpróbál távokat teljesíteni a lehető legrövidebb időn belül, ez állapotba hozza Önt.

Ehhez hozzá kell tennünk, hogy néhány nyilvános uszoda A kalap viselése kötelező, és nem engedik be, ha nem viseled. Figyelembe véve ezeket a kérdéseket, elengedhetetlen, hogy tudja, hogyan kell viselni anélkül, hogy hülyét csinálna magából a helyiek és idegenek előtt.

Három lehetséges módja a felhelyezésnek

A klasszikus mód

Csak fel kell kötni a haját, mindkét kezével a földre nézve kinyitni a kalapot, és a feje alá kell tenni. Gyorsan vezesse be a fejét a homloktól kezdve, és lassan, de biztosan csúsztassa a tarkóhoz. Ezután szedje össze a laza hajat.

A másik út

A cselekvés másik módja a pontosan fordított eljárás. Ha még soha nem láttad, akkor arról van szó, hogy egyenesen előre nézel, feltartott hajjal, a kalapot a tarkódra tedd, és előre húzod. Gyorsabban kell csúsztatnia, mint az előző esetben, hogy működjön.

kérj valakitől segítséget

Ha úgy gondolja, hogy egyedül nem fogja tudni megcsinálni, valaki segítségével megteheti. Kérd meg a barátodat, hogy ő viselje fel. Csak egy helyben kell maradnia, hogy ne nehezítse meg a munkájukat. Nem ideális, ha nem ismersz senkit, de ez az utolsó lehetőség.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche