A megtévesztett menyasszony döntő megoldást választott: Nem fogod elhinni, amit fogadalmak helyett az oltárnál olvasott!

Az esküvő általában az egyik legemlékezetesebb nap az életben. Sajnos az egyik menyasszony különleges napját kellemetlen okok miatt felejthetetlenné tették. Ahelyett, hogy szerelmi fogadalmat olvasott volna fel az oltárnál, végül megcsalt vőlegénye üzeneteit olvasta fel, írja a portál.

Az esküvő előtti napon a menyasszony képsorozatot kapott egy általa nem ismert telefonszámról. A hírekből kiderült, hogy élettársa hűtlen volt, és bár a szíve megszakadt, úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a dolgot.

„A képek a leendő férjem és egy másik nő közötti beszélgetéseket mutatják be. Sok volt belőlük, köztük a közös fotójuk is. Ő volt a teljes ellentétem. Szőke vagyok, és ennek az ismeretlen nőnek sötét haja és olajbogyó bőre volt. Az üzenetek több hónapos vagy több naposak voltak. Az agyam egyszerűen nem tudta feldolgozni, hogy miről is van szó. Nem lehetett vitatni ezeket a jelentéseket. Csak tudtam” – írta a közösségi oldalon.

A menyasszony megosztott néhány sokkoló üzenetet, amelyet küldött annak a nőnek, akivel viszonya volt. „A tested hihetetlen, és tudod, hogyan kell használni” – hangzott el egyikük. „Soha nem volt még ilyen kapcsolatom” a következőben állt. „Ezen a hétvégén. Te és én,” hangzott a harmadik.

A nő elmagyarázta, hogy sírt, miután elolvasta az üzeneteket, lányai pedig azzal fenyegetőztek, hogy erőszakkal oldják meg. Ragaszkodtak ahhoz, hogy anyjuk mondja le az esküvőt, de miután átaludta az egészet, úgy döntött, hogy a drámaibb lehetőséget választja, és mindenki előtt feltárja tisztességtelen viselkedését.

A posztban részletezte, hogy volt vőlegénye arca elvesztette színét, mielőtt tanújával elhagyta a templomotaki követte őt, miközben a családja csak rémülten nézte.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche