A méhmióma elleni teát saját maga készítse el, és a terápia 20 napig tart

A miómák mérete változó – az emberi szem számára láthatatlantól a terjedelmesekig, amelyek torzíthatják és megnövelhetik a méhet

A méhmióma tea segíthet kezelni ezt a problémát, amellyel sok nő szembesül. A méh miómák a méhen találhatók, amelyek gyakran megjelennek az évek során, általában szülés vagy vetélés után. Ezek a méhrák fokozott kockázatával járnak. A miómák mérete változó – az emberi szem számára láthatatlantól a terjedelmesekig, amelyek torzíthatják és megnövelhetik a méhet. Egy nőnek lehet egy vagy több miómája, extrém esetben pedig annyira kitágíthatják a méhet, hogy az eléri a mellkast, és ezzel megnöveli a nő kilószámát.

Igyál teát méhmióma ellen, és öblítsd le vele

A méhmióma elleni teát 20 napig isszák, majd ezt követően 10 nap szünetet tartanak, majd folytatódik a teaterápia, és 10 napig ismételjük. Ezt a gyógyteát a menstruációs cikluson kívül isszák, és ebben az időszakban sem kerülik el az öntözést. Vegyünk 2 evőkanál apróra tört orbáncfű (Betonica officinalis), csalánlevelet (Urtica dioica), szederlevél (Rubus frticosus) és 1-1 evőkanál finomra vágott zsályalevelet (Salvia officinalis), cickafark leveleit és virágait. (Achillea millefolium), bodzavirág (Sambucus nigra) és vadmentalevél (Mentha piperita). Mindezt 1800 g forralt vízhez adjuk. Hagyja letakarva 90 percig a tűzhelyről. Leszűrjük és ízlés szerint mézzel édesítjük. Ebből a teából 200 grammot kell inni reggeli, ebéd, vacsora és lefekvés előtt.

A maradék egy litert öntözésre használjuk, a hüvely öblítését egy tubusos palack segítségével. Az öblítés 500 g teával történik, naponta kétszer, az egyes öntözések között 4 órás szünettel.. Az öntözőfolyadék ne legyen forró, hanem langyos. A langyos teával történő öntözést kétnaponta végezzük, az orvosok azt tanácsolják, hogy az irrigátor csövét (gyógyszertárban kapható), valamint a hüvely bejáratát kenjük be vazelinnel.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche