A mosogatás egyszerű: 3 life hack, amelyek élvezetessé és gyorssá teszik ezt a folyamatot

Gondolod, hogy a mosogatás nem lehet egyszerű? Vagy ezzel csak az érthet egyet, aki igazán szeret mosogatni, és ezzel a tevékenységgel nyugtatja magát? De nem! A mosogatás valóban könnyű feladat lehet, ha okosan csinálod.

A portál hasznos tippeket osztott meg, amelyekkel könnyebben elmosogathatod a mosogatódban felgyülemlett edényeket. Csak három életmentő hack, és megmenekülsz egy hosszú, monoton és unalmas leckétől. Elvileg, ha minden helyesen van elosztva, szó szerint 5 perc alatt elmosogathatja a hegyeket.

Hogyan lehet gyorsan elmosni egy hegynyi edényt a mosogatóban

Life hack No. 1: egy szappanszivacs

Ha ránézel a mosogatódban felgyülemlett edényhegyre, azonnal pánikba esik. Ez várható is, mert az agy kiszámítja, hogy mennyi időbe és erőfeszítésbe kerül, és hogyan lehetne hasznosan eltölteni ezt az időt. De van egy titkos életcsapás: egyetlen szappanos szivaccsal mosson el minden edényt anélkül, hogy több mosószert adna hozzá.

Hogyan lehet gyorsan elmosni az összes edényt

Ha túl sok az edény, néhány csepp mosogatószer nem lesz elég. És ha ezt megérted, akkor csinálj valami mást a konyhában. A tevékenység ilyen változása segít abban, hogy könnyebben és gyorsabban végezze el a legkevésbé kedvelt tevékenységét.

Life hack #2: nem kell mindent kimosni

Ez azt jelenti, hogy nem minden edény a mosogatóban igényel erőfeszítést az Ön részéről. Például egyszer megkeverte a teát egy kanállal, vagy mérőpoharat használt a gabonapelyhek méréséhez – elég alaposan leöblíteni az ilyen tárgyakat víz alatt, és ne használjon mosószert. Most nézzen a mosogatóba: több tányér és egy serpenyő maradt.

Hogyan kell gyorsan mosogatni

Lifehack #3: Ne terhelje túl a mosogatót.

Sok családban bevett szokás, hogy addig halmozzák fel az edényeket a mosogatóban, amíg az összes tiszta edény el nem fogy a házban. Jobb, ha nem teszed. Először is beszennyezheti azokat az edényeket, amelyeket csak ki kell öblíteni. Másodszor, nehezebb lesz az edényeket elmosogatni, ha további tárgyak vannak útban. Harmadszor, fennáll annak a lehetősége, hogy a lefolyó eltömődhet. Jobb, ha az edényeket több részre osztjuk: az egyik részt a mosogatóba, a másikat a mosogatószárny mellé helyezhetjük. Észre sem fogja venni, milyen egyszerű és gyors lesz a mosási folyamat.

Lifehack, hogyan lehet gyorsan mosogatni

Az is érdekelni fogja, hogyan készülhet gyorsan és egyszerűen előre egy piknikre, hogy gond nélkül elkészíthesse a finom kebabot.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche