A műanyag ablakpárkány tisztítása: 5 fontos tipp

Kerülje az erős vegyszereket és a súroló hatású tisztítószereket, mivel ezek károsíthatják a műanyagot. Ehelyett használjon enyhe, meleg vízzel hígított mosogatószert. Ez a megoldás segít eltávolítani a foltokat anélkül, hogy károsítaná a felületet.

A műanyag ablakpárkányok tisztításához puha rongyok vagy szivacsok használata javasolt. Ne vásároljon súroló kefét vagy durva súrolót, mert megkarcolhatják a felületet. Nedvesítsen meg egy kendőt vagy szivacsot a tisztítóoldattal, és óvatosan törölje le a foltos területeket. Ha makacs foltról van szó, hasznos, ha hagyja az oldatot néhány percig hatni, majd törölje le.

A műanyag ablakpárkány kiválasztott termékkel történő megtisztítása után a felületet alaposan le kell öblíteni. Ehhez töltsön meg egy vödröt tiszta vízzel, és egy ronggyal vagy szivaccsal távolítsa el a maradék mosószert. Ügyeljen arra, hogy ne hagyjon maga után szappannyomokat, mert magához vonhatja a szennyeződéseket, és piszkos ablakpárkánynak tűnik.

Végül győződjön meg arról, hogy a műanyag ablakpárkány teljesen megszáradt. Száraz, szöszmentes ruhával törölje le a felesleges nedvességet. Ez megakadályozza a vízfoltok és csíkok képződését a felületen. Kívül,

Az ablakpárkányok hetente történő áttörlése nedves ruhával megakadályozza a szennyeződések és foltok felhalmozódását. Ezenkívül, ha nem helyez tárgyakat közvetlenül az ablakpárkányra, minimálisra csökkentheti a kiömlések vagy a foltok kockázatát.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche