A négy gyors és hatékony tisztítási trükk, amelyet most a gyakorlatba kell átültetni

A szórakoztató videókon túl videók sokaságával találkozhatunk, amelyek olyan trükköket mutatnak be, amelyek egy kicsit megkönnyítik az életünket. Az egyik legnépszerűbb fiók @yolandavaquitayolié, aki megosztja tippek és amelyek nagyon hasznosak ahhoz, hogy a ház szinte erőfeszítés nélkül kifogástalan legyen.

Seprű

Ez olyan egyszerű, mint elővenni egy műanyag zacskót, mint amilyeneket általában vásárláskor használunk, és a fogantyúk segítségével a seprűre helyezve szorosan csomóval lezárjuk. Ily módon, a seprű sörtéi be vannak takarva és már csak söpörnünk kell szokás szerint.

Ez az egyik legjobb trükk, ami azóta létezik A műanyag által a talajhoz dörzsölve keletkező statikus elektromosság minden típusú részecskét magához vonz, mint a haj, por, szösz és ételmaradék. Ez egy olyan módszer, amely nem csak a padló tisztítására alkalmas, hanem ágyak, kanapék és egyéb puha felületek tisztítására is alkalmazhatjuk.

Olasz kávéfőző

Ha van egy olasz kávéfőzőnk, akkor tároláskor muszáj helyezze bele a szűrőt. Mivel rozsdamentes acélból vagy alumíniumból készült, minden használat után alaposan meg kell tisztítanunk, ha sokáig jó állapotban akarjuk tartani. A tisztítás helyes módja a szappannal és forró vízzel. Különös hangsúlyt kell fektetnünk a szűrőre, hogy ne maradjon törmelék a lyukakba, és megakadályozza a penészképződést.

Mosogatógép

Ami a mosogatógépet illeti, havonta egyszer tegyünk egy pohár ecetet a mosogatógépbe. Megszünteti a rossz szagokat és a vízkövet, valamint látványos fényt hagy maga után. Az ecet antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, és segít a felületek polírozásában is. Ehhez hozzá kell tennünk, hogy 100%-ban természetes és környezetbarát termékről van szó, ami nagyon jó pont a javára.

Tornacipő

És végül, a szennyeződés eltávolítására a cipőről nincs hatékonyabb, mint egy radír. Nagyon egyszerű, hiszen csak muszáj törölje le, rázza le a radír maradványaités kész!

Négyen vannak takarítási trükkök amit otthon is gyorsan és egyszerűen átültethetünk a gyakorlatba. Figyelembe véve az általuk kínált jó eredményeket, nem meglepő, hogy a videó vírusos lett a TikTokon.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche