A „Rachel vágás” a legnépszerűbb frizura a hírességek körében. Miért szeretik? (FÉNYKÉP)

A "Rachel vágás" a legnépszerűbb frizura a hírességek körében. Miért szeretik? (FÉNYKÉP)

A minap arról beszélgettünk, hogy most melyik Instagram robban. Ebben az anyagban meghívjuk Önt, hogy többet tudjon meg a népszerű és nagyon stílusos „Rachel hajvágásról”.

Korunk egyik leghíresebb frizurája a híres „Rachel vágás”, amelyet Jennifer Aniston a 90-es évek kultikus Barátok közt sorozatában mutatott be. Idén ez a frizura második szelet kapott, de továbbfejlesztett formában: lágyabb, hosszabb és kényelmesebb vonalakkal.

A "Rachel vágás" a legnépszerűbb frizura a hírességek körében. Miért szeretik? (FOTÓ) - 1. sz

A „Rachel’s haircut”, más néven curve, őrülten szeretik a hírességek – Lucy Hale, Elsa Hosk, Hailey Bieber, Georgia May Jagger. Ez nem meglepő, mert ez a hajvágás sima, fokozatos textúrájú, amely megfelel a legtöbb arctípusnak.

A „Rachel vágás” természetes keretet kölcsönöz az arcnak, kiemelve az arccsontokat és az állat, ugyanakkor befelé ível. Ezenkívül a frizura formázása minimális időt igényel. Egyszerűen szárítsa meg a haját a természetes megjelenés érdekében, vagy hozzon létre dinamikus ’90-es évek ihlette tincseit egy kerek kefével.

A "Rachel vágás" a legnépszerűbb frizura a hírességek körében. Miért szeretik? (FOTÓ) - 2. sz
A "Rachel vágás" a legnépszerűbb frizura a hírességek körében. Miért szeretik? (FOTÓ) - 3. sz

Ez a lenyűgöző, középhosszú frizura különféle hajszerkezetekhez és arctípusokhoz passzol, hogy finom megjelenést kölcsönözhessen. A finom hajúaknak is extra volument ad. Ha nem a geometrikus, éles kontúrú hajvágásokat részesíti előnyben, hanem a kifinomultabb, puha és elbűvölő lehetőségeket, akkor figyeljen a „Rachel-frizura” vagy ívre.

A "Rachel vágás" a legnépszerűbb frizura a hírességek körében. Miért szeretik? (FOTÓ) - 7. számú fotó
A "Rachel vágás" a legnépszerűbb frizura a hírességek körében. Miért szeretik? (FOTÓ) - fotó #8
A "Rachel vágás" a legnépszerűbb frizura a hírességek körében. Miért szeretik? (FOTÓ) - fotó #9

Korábban arról is beszéltünk, hogy mi a másik új trend 2023-ban. Tudja meg, hogyan néz ki az idei nyár legkeresettebb frizurája!

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche