A sminkes tippeket oszt meg a napi sminkeléshez
Még azok a lányok sem, akik minden nap sminkelnek, nem tudnak néhány trükkről, amelyektől a sminked szebb és tartósabb lesz. Natalya Felitsyna sminkes egyszerű tippeket osztott meg a szép szex számára.

A sminkes tippeket oszt meg a napi sminkeléshez

A sminkelés során használt egyik fő termék az alapozó. Nemcsak a megfelelő szín kiválasztása fontos, hanem a megfelelő ecset kiválasztása is.

A titok az, hogy minél vastagabb az alapozó textúrája, annál sűrűbbnek kell lennie a sminkecsetnek. Az alapozót érdemes körkörös mozdulatokkal felvinni, vagy szivaccsal a bőrbe nyomni.– mondta a sminkes.

Ahhoz, hogy a tónus jobb maradjon az arcon, más termékeket kell használnia. Tehát a sminket világos púderrel kell beállítani.

De ez még nem minden. A púder felvitele után használjon speciális sminkfixálót. Egy másik tipp a bőr előkészítésére vonatkozik a kozmetikumok felvitelére. Ahhoz, hogy minimálisra csökkentsd a pórusok megjelenését az arcon, tónusodnak megfelelő kisimító alapot kell felvinned– osztotta meg Natalya Felitsyna.

Egy másik ajánlás a korrektor használata. Ez a termék az alkalmazási módtól függően elrejti és kiemeli a hiányosságokat.

Annak érdekében, hogy a korrektor ne gyűrődjön a szem alatt és kiemelje a tökéletlenségeket, jobb, ha csak egy kicsit és csak arra a területre viszi fel, ahol nincsenek ráncok. Ezt követően a terméket ujjaival óvatosan árnyékoljuk.jegyezte meg a sminkes.

A szakember egyébként korábban megosztott egy technikát, amivel tovább tart a styling. Erről a linken található anyagunkban olvashat.

Fénykép:

Hibát vett észre? Kérjük, válassza ki, és nyomja meg a Ctrl+Enter billentyűkombinációt

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche