A „Socios del Espectáculo” című műsorban bejelentették egy régóta várt esküvő lemondását.

Mint mindig, „A show partnerei„az egyik olyan program, amely meghatározza a nemzeti showbiznisz világának napirendjét. Benne bombák és botrányok vannak napirenden, és a legpikánsabb szenzációk is meglepetést keltenek a nagyszámú közönség körében.

Ez délben a „A műsor partnereiA „Socios de Espectáculo” című műsor, hatást keltett azzal, hogy felfedte egy vezető személyiség döntését, hogy bejelentette esküvője elhalasztását. Az elmondottak szerint , ez a döntés halaszthatatlan okból született.

„Az első, aki elhalasztja a polgári esküvőt, később házasodna, de most elhalasztották, az Jesica Cirio” – jelentette be Paula Varela Rodrigo Lussich és Adrián Pallares című művében. A panellakó hozzátette: „Megkerestem Jesicát, hogy megtudjam ezt, mert megkaptuk az információt, ő igent mondott.

Az újságírónő adásban olvasta fel azt az üzenetet, amelyet a „La Peña de Morfi” egykori műsorvezetője küldött neki. „Nem érkeztünk meg mindennel együtt, mert egy munkalátogatás közepén volt, és nem halogathattam a dolgot. Tehát csak a polgári szertartásról van szó, nem az esküvőről, úgy döntöttek, hogy átütemezik az időpontot, és az esküvőre később kerül sor” – tisztázta Paula Varela.

Egy igazi bomba

Éppen, amikor kiderült, hogy Jesica Cirio és Elías Piccirillo esküvőjét pusztán munkahelyi okokból elhalasztották, a „Partnerek a látványosságbanA „Socios de Espectáculo” azt is elárulta, hogy Martín Insaurralde exének szeretője hatalmas szakmai lépést tenne.

A műsor szerint (Fede Flowers újságíró információit megismételve) Elías Piccirillo az América TV tulajdonosjelöltjei között van.

Miközben a fitnesz influencerrel minden simán megy, Elías arra törekszik, hogy az argentin televíziózás egyik guruja legyen. Vajon valóra válik ez az álom? Majd meglátjuk, ahogy telnek a napok.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche