A stylist az őszi ruházat főbb antitrendjeiről beszélt
Az ősz az az idő, amikor kivesszük a meleg ruháinkat a szekrényből. Ez is egy ok arra, hogy rendezze a ruhatárát. Talán vannak benne olyan dolgok, amelyektől itt az ideje örökre megszabadulni. Tonya Karpenko stylist – a szezon fő antitrendjei.

Fénykép:

Első stílushiba – az elégtelen hosszúságú bő nadrág és a durva cipő kombinálása. Külön-külön ezek a dolgok trendben vannak, de sajnos nem mindenki veszi figyelembe azt a tényt, hogy egy ilyen tandem egy képen károsíthatja az arányokat és a vizuális észlelést, és nehezebbé teheti a sziluett alsó részét.

„Hogyan lehet elkerülni a súlyzós hatást? Válasszon hosszabb lábakkal rendelkező modellt. Sokan szkeptikusak a földig érő nadrággal kapcsolatban, mivel ez nem túl praktikus lehetőség. Választhat azonban olyan nadrágot, amely nem érintkezik a talajjal, de még mindig eltakarja a cipő hátulját.”tanácsolja Tonya Karpenko.

Második pozíció – kabát cipzárral. Az esetek 99%-ában elavultnak tűnik és nem illik a trendekbe, főleg ha térdig ér. Manapság a kabát praktikus és gyönyörű lehetőség a felsőruházathoz, amely lehetővé teszi, hogy a legstílusosabb megjelenést valósággá tegye – jegyzi meg a stylist. Válasszon áttekinthető, tömör és időtálló modelleket gombokkal vagy övvel ellátott burkolattal.

Harmadik Egy stilisztikai hiba, amelyet sokan elkövetnek a hideg évszak beköszöntével, amikor elkezdenek többrétegű megjelenést kialakítani, hogy a hosszú alsó réteget ugyanazzal a felsővel kombinálják. Ez a kombináció árt a női sziluettnek – jegyezte meg a szakértő:

– Sokan nem értik, mi a baj, úgy tűnik, mindent úgy csinált, ahogy a divatbloggerek mondták: egy univerzális póló fölé egy menő, divatos kabátot vett fel, de a kép valahogy kínos és aránytalan lett. Az a helyzet, hogy amikor egy terjedelmes, hosszított felsőt veszünk fel, akkor az alsó részt mindig betessük bármelyik alsóba. Csak ez az árnyalat segít megőrizni a női sziluett gyönyörű arányait és körvonalait.

Negyedik A listánkon szereplő elem, amely határozottan megbontja az arányokat és alapvetően tönkreteszi a női alakot, a magas bokacsizma. Ez egy cipő opció, amely csak nadrággal és farmerrel kombinálható. A bokacsizmák stílusosan nézhetnek ki, ha divatos hosszúkás vagy tompa, négyzet alakú orrjuk van.

„Ha olyan cipőt veszünk fel, ami a lábunkhoz is passzol, és a modell magassága majdnem eléri a vádli közepét – a lábak masszív részéig, akkor egy extra felesleges vízszintes vonal keletkezik, ami nagyban levágja a hosszt. a lábak. Ennek megfelelően lerövidíti őket, és teltebbnek tűnik.”

Ezeket a szempontokat figyelembe véve elkerülheted az egyszerű stílushibákat, és trendben lehetsz idén ősszel.

Hibát vett észre? Kérjük, válassza ki, és nyomja meg a Ctrl+Enter billentyűkombinációt

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche