A stylist megnevezte a 2023-as őszi top 5 trendet
Amikor a levelek sárgulni kezdenek, és a hőmérséklet csökken, ideje frissíteni a ruhatárát. Ahhoz, hogy lépést tartsunk a korral, fontos figyelembe venni a legújabb őszi trendeket. Alena Vorontsova stylist az idei ősz legfontosabb trendjeiről, amelyeket nagyon könnyű lesz beépíteni a ruhatáradba.

Trendszám egy – függőleges csík. Bármelyik dolgain felvehető, de a legnépszerűbbek az ingek. Szintén csúcson vannak a vékony, fehér krétacsíkokkal díszített öltönyök, amelyek úgy tűnik, hogy egy ügyes ceruzával készültek. Például sötétkék vagy sötétszürke alapon. Nem csak fehér, hanem sötétszürke vagy fekete csík is lehet.

Második Szokatlan trend, amelyet a tervezők őszi bemutatóikon mutattak be, a nyakkendők divatja. Sőt, lehetnek akár férfias fazonúak és inggel és kabáttal kombinálva, akár hosszítottak, selyemből készültek, a hetvenes évek stílusában, és többféle stílusban viselhetők. Egy ilyen apró kiegészítővel egyedibbé varázsolja ruhatárát.

Harmadik a felsőnk trendje az előző pontot visszhangozza – masnival vagy nyakkendővel ellátott blúzok. Ez lehet egy ruha, általában selymes anyagból, elöl masni alakú szalagokkal. Maga a csomó terjedelmesebb és minimalista stílusú. A tervezők ebben a szezonban számos variációt mutattak be.

Következő – negyedik a trend egy öltöny a minimalizmus stílusában. Ez a tendencia évek óta aktuális maradt. Ez lehet egy két- vagy háromrészes öltöny klasszikus szabású mellényekkel, amelyet kabát alatt fog viselni. Válassz öltönyöket hosszabb kabáttal és teljes hosszúságú nadrággal, vagy olyanokat, amelyek még egy kicsit össze is gyűrődnek a cipőn. A színséma bármilyen lehet, de a legnépszerűbbek a minimalista lehetőségek szürke, fehér, fekete vagy bézs-barna színben. Az ilyen öltönyöket lakonizmusuk is megkülönbözteti – minimális mennyiségű szerelvény és részlet található, ami nagyon elegánssá teszi őket.

Ötödik a trend a metál. És ez nem csak textilből készült, fémes textúrájú nadrág. Illetve – flitterrel vagy lurexszel díszített ruhák, amelyek szintén csillogni fognak egy kicsit. Sok tervező fémet mutatott be kollekcióiban. Ez gyakran ezüst, de arany színben is kapható. Ez a trend már a mindennapi ruhatárunk részévé válik, hiszen akár a fémes nadrág vagy pulóver is teljesen alap dolgokkal kombinálható, amitől ez a szett lazább lesz, de ugyanakkor eltér a mindennapi dolgoktól és stílusa világos és egyéni.

Fénykép:

Hibát vett észre? Kérjük, válassza ki, és nyomja meg a Ctrl+Enter billentyűkombinációt

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche