A júniusi meleg és napos időjárás jót tesz a szabadban töltött időnek. Sokan ebben a hónapban medencét építenek a kertjükben, hogy élvezhessék a vízben való pihenést. De mit tehetünk azért, hogy a víz gyorsabban felmelegedjen és kristálytiszta maradjon? Bemutatunk Önnek egy megbízható szabadalmat.

Amint megépül a medence, szeretnénk minél gyorsabban a vízbe menni. Sajnos az első napokban túl hideg van ahhoz, hogy ez lehetséges legyen. Ahelyett, hogy pénzt költenénk speciális fűtőberendezésekre, érdemes szemeteszsákkal vagy buborékfóliával elvégezni a trükköt. Ráadásul a vízfelület egész szezonban kristálytiszta lesz.

Mit tehet a medencevíz felmelegítéséért? A szemeteszsákos trükk

Mindenki azt szeretné, ha a medence vize a lehető leggyorsabban felmelegedne. Sajnos, hogy elkerüljük a megfázást, várunk néhány napot, mielőtt vízbe szállunk. Mostantól ennek nem kell így lennie.

Mindannyiunknak van otthon fekete szemeteszsákja. Ezzel a termékkel érdemes felmelegíteni a medence vizét. Csak terítsük ki őket a vízfelületre.

A fekete szín nem veri vissza a napsugarakat, így a víz sokkal gyorsabban kezd melegedni. Ez egy olcsó és egyszerű módszer, amely nem igényel további beruházást. Ráadásul a medence nem lesz piszkos.

Nem csak szemeteszsákok. Tegyen buborékfóliát a medencébe

Ne csak szemeteszsákokkal melegítse a medence vizét, hanem buborékfóliával is, amit a következő szezonban is felhasználhat. Ebben az esetben célszerű egy nagyobb darabot vásárolni, amely az egész medencét védi. Esztétikusabban fog kinézni, mint több zsák.

A fóliában lévő buborékok hatékonyan melegítik a vizet, valamint megakadályozzák, hogy levelek és egyéb törmelékek essenek bele. Azonban ügyeljen arra, hogy a fólia végeit rögzítse vagy rögzítse a medencéhez, hogy megakadályozza, hogy a szél elfújja.

A szemeteszsákos és buborékfóliás módszert nemcsak nappal, hanem éjszaka is érdemes alkalmazni. Ilyenkor ugyanis még több szennyeződés és rovar kerül a medencébe. Ez a két anyag segíthet a hőveszteség minimalizálásában is a hűvösebb éjszakákon, így tovább élvezheti a meleg vizet.

Kapcsolódó cikkek:

Gondolkodjon el a medence vásárlásakor, és töltse az egész forró nyarat a kertben

A felhős és zöld medencevíz a múlté. Egyáltalán nincs többé szükséged klórra. Van egy másik módszer