A tapasztalt autótulajdonosok télen ezt teszik az ablaktörlő alá. Nem oldják meg a fagyot

Autóink ablaktörlői szeretnek a szélvédőhöz fagyni, ami reggelente sok sofőrnek komoly problémát jelent. Ennek megelőzésére kínálunk egy ügyes trükköt a megelőzésére. Elég egy speciális fóliát az ablaktörlők alá helyezni, hogy soha többé ne tapadjanak a szélvédőre.

A tél egy próbatétel a sofőrök számára az egész világon. A rossz utak, a havas autók és a befagyott szélvédők szomorú valóság mindenki számára. A lefagyott ablaktörlők problémája éppolyan bosszantó, mint az egész autó megkarcolása, hiszen nélkülük nem tudunk az úton haladni, a leolvasztásuk pedig sokszor örökké tart. Ha szeretné kiküszöbölni ezt a problémát az életéből, feltétlenül használja a buborékfólia trükköt, és felejtse el a problémákat. Később megköszönjük!

Lefagyott ablaktörlők megoldása

Azt gondolhatjuk, hogy az ablaktörlők nem elengedhetetlen részei az autók felszerelésének, de az igazság az, hogy nélkülük nem jutnánk messzire. Ez a két remek toll lekaparja az esőt, a havat és a szennyeződést, így tisztán tartja a szélvédőt és biztonságos utazást.

Teljes működésképtelenségükön túl a reggeli órákban jelentkező átmeneti mozdulatlanság problémája is. A befagyott ablaktörlők nem hajlandók mozdulni, és erős húzásuk megsérülhet. A reggeli idegeskedés helyett érdemesebb este bevetni egy ügyes trükköt.

A buborékfólia, amelyet általában csomagok becsomagolására használ, segít. Elegendő két lapot ebből az anyagból az ablaktörlő szőnyegek alá tenni. Csak húzza ki reggel, és az autó készen áll az útra. Kicsit furcsának tűnik ez a trükk, de garantáljuk, hogy hatékony hatása van, és megkönnyítheti az életét.

Ezzel a termékkel könnyedén leolvaszthatja a jeges szélvédőt

Az ablaktörlők már a helyükön vannak, de akkor ott van a szélvédő, ami nagyon könnyen befagy, kaparni kell. Ezt a problémát legegyszerűbben egy speciális betét vásárlásával lehet elkerülni, de tudjuk, hogy néha nehéz dönteni és védelmet vásárolni. Most, hogy lefagyott a szélvédőnk, és a karcolás sem tetszik, ki kell próbálnunk a házi készítésű jégoldó trükkjét.

Elkészítéséhez csak keverje össze a vizet és az ecetet 1:2 arányban. Öntse a keveréket egy spray-palackba, és permetezze be a szélvédő teljes felületét. A nagy mennyiségű ecetnek köszönhetően a jég nagyon gyorsan elolvad. Amikor meglágyul és folyni kezd, használd az ablaktörlőket és távolítsd el a maradék fagyot a szélvédőről. A kezelés után a jármű készen áll a biztonságos közlekedésre.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche