A tiszta rendszerindítás trükkjei a Windows rendszerben, ilyen egyszerű és egyszerűbb

A használat és az idő múlásával előfordulhat, hogy számítógépeink bizonyos működési problémákkal küzdenek. Sokszor ezek a problémák sérült vagy korrupt szoftverrel kapcsolatosak, amelyek az egész operációs rendszert érintik. Csinálj egy tiszta rendszerindítás Ez egy jó módja annak, hogy számítógépét problémamentesen használja, és elkerülje a sérült fájlokat.

Ha nem tudja, miről szól ez az eljárás, a A tiszta rendszerindítás magában foglalja a rendszer futtatásával történő elindítását csak a környezethez szükséges illesztőprogramok és alapvető programok minimális készlete. Ez lehetővé teszi számunkra annak meghatározását, hogy a rendszerint ezekkel egyidejűleg végrehajtott műveletek valamelyike ​​okoz-e rendellenességet a rendszerben. Ez pedig nagyobb irányítást biztosít a felhasználó számára.

Hogyan lehet tiszta rendszerindítást végrehajtani a Windows rendszerben?

Ennek lépésről lépésre történő végrehajtásához először be kell jelentkeznie a számítógépbe rendszergazdaként. Ha nem biztos abban, hogy Ön a rendszergazda, keresse meg a Hozzon létre egy rendszergazdai fiókot vagy helyi felhasználó a Windows rendszerben, hogy megtudja, milyen jogokkal rendelkezik a fiókja. Ha nem rendelkezik adminisztrátori jogosultságokkal, akkor nem tudja végrehajtani ezeket a módosításokat a .

Feltéve, hogy megvannak, menj a Keressen, írja be, hogy „msconfig” és válassza a Rendszerbeállítások lehetőséget a találati listából. Ezután a Rendszerbeállítások Szolgáltatások lapján válassza az Összes Microsoft-szolgáltatás elrejtése és a Mindent letiltása lehetőséget. A módosítások életbe lépéséhez nyomja meg az Alkalmaz gombot.

Most a Rendszerbeállítások Kezdőlap lapján válassza a Feladatkezelő megnyitása lehetőséget és jelzi, hogy mely folyamatokat kell elindítani a Windows rendszerben, és melyeket nem. Ideális esetben minden olyan elemet le kell tiltania, amely nem 100%-ban elengedhetetlen. Később ezeket egyenként kell végrehajtania, hogy megtudja, melyik az, ami igazolja számítógépe gyenge teljesítményét.

A legújabb módosítások elfogadása után indítsa újra a számítógépet a tiszta rendszerindítás eléréséhez, és kövesse a hibaelhárítási lépéseket az alkalmazás telepítéséhez, eltávolításához vagy futtatásához. Logikusan ez lehet Windows potenciál egy kicsit csökkenteni kell azokat az elemeket, amelyeket éppen letiltottál. Ez a tesztelés része annak kiderítésére, hogy mi az ütköző szoftver a rendszerhez.

Végül állítsa alaphelyzetbe a számítógépet, és a tiszta rendszerindítással kapcsolatos problémák kijavítása után normál módon induljon el. Mindaddig, amíg rendszeresen csinálja, gondoskodjon biztonsági másolatról, hogy ne veszítse el a tartalmat vagy a testreszabásokat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche