A titkos recept, hogyan lehet 50 kilogrammot bármilyen életkorban fogyókúra és megerőltető edzés nélkül

Csak a mesékben beszélnek róla, mi pedig valami valószerűtlennek és nem létezőnek képzeljük el. A fiatalság elixírje azonban létezik a valóságban, de nincs meg az a formája, ahogyan a fantasztikus történetekben leírják. Hatása inkább a felelősségteljes és rendszeres étkezés eredménye néhány apró trükkel. Egyél megfelelő adagokat naponta háromszor, és közben igyál csak tiszta vizet citrommal és egy kis mézzel. Szerinted ez hülyeség? És próbáltad már?

Háromszor három napos ciklus

Akár 9 nap alatt is leadhatsz 9 kilogrammot, és akkor elég rendszeres időközönként fenntartani a diétás ciklust. Egyáltalán nem egészségtelen, és nem árt senkinek és semminek. A háromnapos ciklusok menüjét nyugodtan nevezhetjük karcsúnak. Ha ehhez adunk legalább napi két liter vizet, csoda van a világon. És már nem kell panaszkodni amiatt, hogy az ötvenes nők nem fogynak annyit, mint a huszonévesek.

Az első három napos ciklusban összpontosítson a barna rizsre. 1:2 arányban kell elkészíteni, azaz egy rész rizs és két rész víz. Ha azt kérdezi, hogy miért a barna és miért nem a hagyományos, olcsóbb fehér, akkor a táplálkozási szakértők jobban meg tudnák adni a választ, de mi legalább részben megpróbáljuk. A barna rizs a klasszikus fehér rizshez képest sokkal több hasznos nyomelemet tartalmaz. Ha nincs otthon, vagy egyszerűen nem akarod megvenni, használj fehéret. Semmi szörnyű nem fog történni. Ízesítsük sóval, fűszernövényekkel, és megfelelő adagokban fogyasszuk reggel, ebédre és este. Három nap után már látni sem akarod, de a célját teljesíti.

A második ciklusban csirkehús készleteket kell vásárolni, és sótlan vízben meg kell főzni. A só visszatartja a vizet, és ha úgy gondolja, hogy nem lehet csirkét enni só nélkül, akkor feltétlenül használjon például szójaszószból és fűszernövényekből készült pácot, és meglátja, hogy a sósság egyáltalán nem fog hiányozni.

Az utolsó három napos ciklusban csak a gyümölcsre koncentráljon, különösen az almára. Alaposan megtisztítanak belülről, és ez a megjelenéseden is megmutatkozik. A bőr szebb, fényesebb és feszesebb lesz, a belei pedig kapnak munkát. Hidd el azonban, hogy három nap után újjászületettnek fogod érezni magad. Akkor ugorj bele. Nincs korlátozás erre a ciklusra. Egyél annyi almát, amennyit csak akar, és ne aggódjon, ha naponta háromszor vagy tízszer eszi meg.

Expressz diéta

Ennek a diétának a szabályai nagyon egyszerűek, elérhetőek, olcsók és mindenekelőtt nem igényesek. Ha van benned egy adag önmegtagadás, akkor biztosan megteheted, mert a gyakorlatban semmi szörnyű. És ha az egészhez hozzátesz néhány apróságot, amit követni fogsz, kilenc nap után már tényleg kilenc kilót fogyhatsz. Tehát kövesse ezeket a szabályokat:

  • Igyon sok cukrozatlan vizet
  • Cserélje le a reggeli vagy délutáni gyógynövény- és zöld teákat fekete teával
  • Egyél megfelelően

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche