A tulajdonosoknak kell-e felelősséget vállalniuk kutyáik végtelen ugatásáért, ami zavarja szomszédaikat?

„A ház, amelyben élek, a magánszektorra néz. Az utóbbi időben pedig folyamatos kutyaugatás alatt telik az életünk, ami a nap bármely szakában és bármilyen időjárásban előfordul. Van valami mechanizmus ennek a kutyatörvénytelenségnek a megállítására? Leonyid Rubin, Polock.”

A tulajdonosoknak kell-e felelősséget vállalniuk kutyáik végtelen ugatásáért, ami zavarja szomszédaikat?pixabay.com

Pjotr ​​Petkevics, a polotszki regionális végrehajtó bizottság alelnöke:

Az Art. 12. részével összhangban. A Fehérorosz Köztársaság közigazgatási szabálysértési eljárási és végrehajtási kódexének 3.30. pontja szerint a „Polocki Lakás és Kommunális Szolgáltatások” önkormányzati egység tisztviselői jegyzőkönyveket készítenek a 15.22. cikk 2. és 3. részében, a 15.30. cikkben előírt közigazgatási szabálysértésekről, 15.47, 15.51-15.54, 15.63, 21.12, 2 1.14-21.16 A Fehérorosz Köztársaság közigazgatási szabálysértési törvénykönyve.

Tekintettel arra, hogy a kutyákat magánépületekhez tartozó szomszédos házakban tartják, amelyek területe be van kerítve, az állatok nem juthatnak be szabadon más telkekre, nincs olyan szabálysértésre utaló jel, amelyért a fentiek felelősséget vállalnának. a Fehérorosz Köztársaság közigazgatási szabálysértési törvénykönyvének cikkei.

Adminisztratív eljárás megindításának indoka az utcán lévő egyéni lakóépületekben élő polgárokkal kapcsolatban. Kotovsky nem elérhető.

A tulajdonosok utasítást kaptak, hogy az ingatlan kerítéskapuján helyezzenek el egy kutya jelenlétére vonatkozó figyelmeztetést.

Elárasztanak a szomszédai? Cseréltek a boltban? Indokolatlanul büntettek meg? Nehezen oldja meg a mindennapi problémákat a lakás- és kommunális szolgáltatások, a kereskedelem, a közlekedés területén? Nem találja a közös nyelvet a kerületi adminisztrációval, a közlekedési rendőrséggel, a bankkal vagy az utazási irodával?

kérdéseit és panaszait.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche