A világ legkisebb nője Chefinek a késeknél: „Nekem van a legkisebb tenyerem és talpam”. Így néz ki (FOTÓ)

Ma este a zsűri különleges látogatásával folytatódik a műsor: a világ legkisebb nője főz majd az ételshow konyhájában, és élettörténetével nyűgözi le a Szakácsokat.

A 20:28 és 23:51 között sugárzott Chefi la cucitte tegnap esti kiadása az első helyet szerezte meg a kereskedelmi és városi célpontok közönséglistáján. A kereskedelmi célközönség szegmensében 6,3 értékelési pontot és 25,4%-os piaci részesedést ért el. Az Antena 1 6,7 minősítési pontot és 25,1 piaci részesedést ért el. A városokban pedig a Chefi la cucite kulináris műsor végzett az első helyen, 6,1 ponttal és 19,3%-os piaci részesedéssel. Az aranypercben 21:44-ben a tegnap esti Chefi la cucite című számot csaknem 1,4 millió néző tekintette meg.

Az elemzés a 21-54 városi, városi és országos célpontokon történik.

Az adatokat az Antena Group kutatási osztálya dolgozza fel

Forrás: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Tegnap este Alex Mihoc alkotta meg a műsor egyik emlékezetes pillanatát, merész kulináris élményt kínálva a zsűritagoknak. A 18 éves versenyző egy olyan tányérral viharzott be az előválogatókba, amelyekhez a kóstolóhoz nem kellett evőeszközt használni.

Alex Mihoc kapta az aranykést Cătălin Scărlătescutól

„Nyalj meg!” innovatív ételnek hívták, amelyen Alex sokáig dolgozott, hogy elérje az umami ízt. „Olyat akartam csinálni, amit még nem tettem meg, és bebizonyítani, hogy vannak őrültebb ötleteim” – mondta Alex, akit tegnap este két aranykéssel ajándékoztak meg. Florin Dumitrescu, a második Cătălin Scărlătescu volt az első séf, aki a hőn áhított ajánlatot tette neki. A rendkívül ambiciózus Alex nem rejtette véka alá, hogy arra vár, hogy Sorin Bontea tegye az asztalra az aranykést, ezért Dumitrescu séf visszavonta ajánlatát, Alex Mihoc pedig Scarlătescu séf aranykését kapta meg.

„Nagyon szeretem Scarlătescu séfet, mert vulkáni eredetű. Nyerni akarok vele. Dumitrescu séf nagyon meg fogja bánni, mert elővette a kését” – jelentette ki a versenyző, aki 13 éves kora óta a francia Ferrandi Paris gasztronómiai iskolában tanult konyhaművészetet.

Az amulett arénában a tegnap esti előadást a versenyt Carmen Brumă bírálta el, ahol a negyedik meghívott Séf Nicolai Tand volt. És bár a teszt alanya rendkívül kényelmetlen volt a Sorin Bontea – quinoa alapú ételek – számára, ő volt az, aki a győzelmét díjazta.

Ma este, A Chefilor új amulettért folyó verseny vendége Marius Tudosiei, aki pedig kóstolót készít, bőséges adag humort visz a Chefi la Knives tálra: Puya és Melinda odajönnek, hogy átadják az amulettet a Séfnek, aki meghódítja őket ételével. Ami az előválogató arénát illeti, új versenyzői kör kerül a Konyhafőnökök figyelmébe, meglepetésekkel az esti menüben. Újabb futballlegenda lépi át a gasztronómiai show konyhájának küszöbét: Gică Craioveanu vállalta a főzés kihívását a zsűritagoknak, bár bevallása szerint kulináris tehetsége távol áll attól, ami megalapozta a sport világában.

„Én vagyok a legalacsonyabb nő a világon, és nekem van a legkisebb kezem és lábam”

Ebben a kiadásban is különleges látogatást kapnak a zsűritagok. Következik egy emlékezetes találkozó a Chefi la cucite-ban, a kulináris show-ban, amelyhez 12 évad alatt a világ legtávolabbi szegleteiről érkeztek résztvevők, csodálatos történetekkel. A műsor forgatására ezúttal Jyoti Amge, a világ legalacsonyabb női világcsúcstartója lép majd be, aki nem tudott eljönni a Konyhafőnökökkel való találkozóra anélkül, hogy ne főzött volna nekik valamit. 29 évesen az indiai Nagpurból származó Jyoti 62,8 centiméter magas, mindössze 5 kilogrammot nyom, és angol irodalomból szerzett MA diplomát.

„Azért kerültem be a Rekordok Könyvébe, mert én vagyok a világ legalacsonyabb nője, és nekem van a legkisebb tenyerem és talpam. Az elmúlt 12 évben senki sem döntötte meg az általam tartott Guinness-rekordjaimat. Mindezek a rekordok egy eredmény számomra, és büszkeséggel tölt el. Mióta híres lettem, annyi helyre utaztam, hogy nem is emlékszem mindegyikre” – mondta Jyoti a Chefsnek. Ma este fél nyolctól a Chefi la cuțite-ban következik az egész pillanat és a világ legkisebb nőjének élettörténete, amelyet ő mesélt el a zsűritagokkal való találkozón.

Legyen naprakész a legfrissebb hírekkel. Kövesse a DCNews-t és tovább

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche