A zöld tea eredeti felhasználása: ivás helyett próbálja ki az edények zsírtalanítását

A zöld tea és a matcha az egészségre gyakorolt ​​jótékony hatásairól ismert, mivel gazdag antioxidánsokban és egyéb hasznos anyagokban. De ez a szuperétel sokkal több lehet egy italnál. Nézzünk meg néhány módot arra, hogyan használhatod a zöld teát és a matchát életed különböző területein.

Forrás: Youtube

A zöld tea tele van antioxidánsokkal és energiával

A zöld tea antioxidánsairól ismert, amelyek segíthetnek bizonyos betegségek kockázatának csökkentésében. Rendszeresen fogyaszthatja immunrendszerének támogatására és általános egészségi állapotának javítására. Ez az ital segít a fogyásban és az anyagcserében is, ezért sokan beiktatják a fitneszkúrába.

A Matcha a zöld tea koncentráltabb formája, és több koffeint tartalmaz. Természetes energia- és koncentrációforrásként használhatod. Egyszerűen keverje össze a matcha port forró vízzel vagy tejjel, hogy frissítő italt készítsen, amely élénkít.

A zöld teában található antioxidánsok segíthetnek abban is, hogy bőre egészséges és fiatalos legyen. Használhatja a hideg zöld teát tonikként, vagy hozzáadhatja kedvenc bőrápoló kréméhez az extra öregedés elleni védelem érdekében.

Kiváló tisztítószerként vagy komposztként is működik

A zöld tea hatékony háztartási tisztítószer is. Antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően segít megtisztítani a felületeket a konyhában és a fürdőszobában. Csak keverje össze a zöld teát ecettel és vízzel, hogy természetes fertőtlenítő sprayt hozzon létre. Ez a spray használható edények és tűzhelyek zsírtalanítására is.

A zöld tea és a matcha maradékai kiváló komposztadalékok. Bio összetevőiknek köszönhetően hozzájárulnak kertje táplálásához és támogatják a növények növekedését. A maradványok kidobása helyett tehát a talajjavításra és az ökológiai életmód fenntartására célszerű azokat felhasználni.

A Matcha egyedülálló aromával is rendelkezik, amely pihentető lehet. Házi készítésű matcha aromaterápiás olajat készíthet, amely segít ellazulni egy fárasztó nap után.

A zöld tea és a matcha több, mint népszerű ital. Univerzális összetevők, amelyek egészséget, tisztaságot és kreativitást hozhatnak mindennapi életébe.

kapcsolódó cikkek

Forrás: www.youtube.com, www.svetkreativity.cz

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche