A zselés köröm egy elfeledett trend, érdemes kipróbálni 2023 őszén (FOTÓK)

A zselés köröm egy elfeledett trend, érdemes kipróbálni 2023 őszén (FOTÓK)

A minap meséltünk a divatos körmökről, most pedig egy újabb trendet osztunk meg – a zselés körmöket. Hogyan néz ki ez a dizájn és hogyan készítsd el otthon? A HOCHU.ua-n elmondjuk!

Az elmúlt szezonokban visszatértek a 90-es évekre jellemző trendek. Ez a divatirányzat hatással volt a manikűriparra.

A zselés manikűr a 90-es évekre jellemző trend, amely visszatért a feledésből. Ennek a dizájnnak a nevét nem véletlenül adták, mert úgy tűnik, mintha fényes nyalókát vagy zselés cukorkákat ragasztottak volna a körmökre.

Érdekes, hogy ezt a divatos manikűrt nemcsak a szalonban, hanem otthon is megteheti. Az alábbi utasításokat olvashatja:

  • Kezdje azzal, hogy átlátszó lakkot alkalmazzon alapként.
  • Ezután keverjen egy kevés átlátszó lakkot a választott színnel. A kívánt zselés hatás eléréséhez csak néhány csepp színes lakk kell egy üveg átlátszó lakkba.
  • Fedje le körmeit ezzel a keverékkel egy vékony réteggel. Miután a lakk megszáradt, vigyen fel egy újabb réteget a tetejére.

A legjobb, ha zselés manikűrt készít a kiterjesztett körmökön. Nemcsak a színekkel, hanem a dizájnokkal is kísérletezhetsz: rajzolhatsz különféle mintákat, vagy ragaszthatsz strasszokat. Az alábbiakban találhat néhány divatos példát.

Zselés köröm - egy elfeledett trend, amit érdemes kipróbálni 2023 őszén (FOTÓ) - 1. fotó
Zselés köröm - egy elfeledett trend, amit érdemes kipróbálni 2023 őszén (FOTÓ) - 2. fotó

Nézze meg azt is, melyiket készítheti el az iskolába. Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, amelyek alkalmasak az egész tanévre.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche