Addig utált strandolni, amíg meg nem találta ezt a trükköt: megváltoztatta az életét

A strand a nyár egyik sztárcélpontja. Nagyon korán megérkezni, hogy a törülközőt és a törölközőt a frontvonalra helyezze, és lefeküdjön napozni, olyan rituálé, amelyet spanyolok milliói ismételnek meg minden nap ebben az évszakban. Azonban az egész nap a tengerparton töltött néhány ember számára kellemetlenséget okoz. A homok végül a testhez tapad, és nem csak ez, hanem gyakran a törülközőt, sőt az ételt is betöri.

De szerencsére van megoldás erre a problémára. A @sandless_es TiTok fiókon keresztül fedeztük fel, és az igazság az, hogy nagyon érdekesnek találjuk. A fiatal nő megszerezte a napernyő, amelynek magassága megakadályozza, hogy a homok zavarja. Belépés előtt egy vödröt helyezett el, hogy megtisztítsa a lábát, nehogy semmi koszos legyen.

A reakciók a videóra Nem sokáig vártak, és mindenféle megjegyzés érkezik. Egyes felhasználók jó találmánynak tartják: „Nem zavar, hogy a dolgaid megtelnek homokkal?”; „Az érzékeny bőrűek tudják, hogy ez sokat segít, szeretjük a strandot, a hangzást és a tenger gyümölcseit enni”; „Ha varázslatos babáid vannak, a homok dörzsölheti őket”; „Néha a bőröm irritálódik a sós víz és a homok között, ezért sürgős.”

Persze akadnak olyanok is, akik úgy vélik, ennek nincs sok értelme: „A strandot homok nélkül élvezni olyan, mint a tengert víz nélkül élvezni”; „Kis babáknál hasznosnak látom. Különben olyan vicces, mint ahogy a kommentek mondják. „Jobban megyek a hegyekbe”; – És mi értelme lenne kimenni a strandra, és nem érezni a homokot?

A legvírusosabb trükk a homok eltávolítására

Egy másik trükk, amely az elmúlt héten nagyon népszerűvé vált a TikTokon, arra szolgál homok nem tapad a bőrre. Ez olyan egyszerű, mint a csecsemők számára használt hintőpor felvitele, amely magába szívja a nedvességet, és könnyebben leválik róla a homok.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche