Alkohol – milyen gyakran és mennyit? A híres fitneszedző négy alapelve segít a szebb és egészségesebb test felé vezető úton

Jillian Michaels egy híres fitneszedző, aki számos sztárral dolgozott együtt (Pink, Julia Roberts, Amanda Peet, Sarah Paulson…).

Jillian Michaels fitnesz edző.
Íme a tippjei az egészségesebb életmódhoz, amelyeket könnyedén beépíthetsz a mindennapi életedbe. A Livestrong.com-nak adott interjújában árulta el őket.

Jillian Michaels „Shred – Slim in 30 Days” programjával a világ egyik legjobb fitneszedzőjeként szerzett hírnevet. A fogyásról és az alakformálásról volt szó napi gyakorlatokkal, aminek köszönhetően egy hónap alatt 9 kilót fogyhatsz. Híressé is vált az NBC televíziós műsorban – A legnagyobb vesztes – nyújtott teljesítményének köszönhetően. Ebben a rendkívül túlsúlyos embereknek segített lefogyni. Így nem csoda, hogy a tippek és trükkök aranyat érnek.

1. Húzd át a folyékony kalóriákat

Az alkoholtól a narancsléig: Sok ital tele van (rejtett) cukorral és így üres kalóriákkal. Ezeknek az italoknak a radikális kiiktatása a mindennapi életéből az első lépés az egészségesebb életmód felé. „Az alkohol elősegíti a mell- és petefészekrák kialakulását” – mondja Jillian Michaels. „Én magam is szeretem a bort és a sört, de ezek nem tesznek jót sem az egészségnek, sem az alaknak.” A fitnesz királynője azt javasolja, hogy heti egy estére csökkentsék az alkoholfogyasztást, és legfeljebb két italt igyanak.

2. Tedd prioritássá az alvást

A tréner azt tanácsolja, hogy feküdjön le egy órával korábban, mint hogy megnézze kedvenc sorozatának következő epizódját, vagy ellenőrizze a közösségi oldalakat okostelefonján. Az alvás legyen az egyik prioritása, kimutatták, hogy javítja a szervezet hormonális egyensúlyát, és a fogyáshoz is kapcsolódik.

3. Vedd komolyan az orvos időpontját

Jillian Michaels azt javasolja, hogy végezzen el minden olyan megelőző orvosi vizsgálatot, amelyre jogosult. Hiszen a rákos megbetegedések 50 százaléka korán kimutatható szűréssel.

4. Válassz biotermékeket

„A peszticidek, antibiotikumok, növekedési hormonok és hasonló mérgező adalékanyagok, amelyek az élelmiszerbe kerülnek, nem csak jót tesznek az anyagcserének és az egészségnek” – mondja Michaels. Főleg húsoknál, tejtermékeknél és gyümölcsöknél érdemes a bio változathoz nyúlni.

VIDEÓ: Maroš Molnárral, az Extreme Transformations edzőjével az elhízásról, az ellene való küzdelemről, a fontos motivációról és arról, hogy milyen célokat tűzz ki magad elé, ha fogyni szeretnél.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche