Álmodsz egy kastélyról? Olaszország megadja neked

Ha valaha is álmodozott egy saját kastélyról, most ez az álom valósággá válhat. Olaszország 103 lerobbant ingatlant ajándékoz ingyen, köztük villákat, fogadókat és kastélyokat. Ez azt jelenti, hogy bárki elkezdheti építeni például a Casterly Rock vagy a Winter Ridge saját verzióját.

Amint azt valószínűleg sejtheti, van egy meglehetősen jelentős fogás is. Az ország illetékesei elvárják, hogy aki megszerzi valamelyik ingatlant, kötelezze el magát annak helyreállítása mellett, hogy turisztikai célpontként lehessen használni.

Hogy az ingatlanból szálloda, gyógyfürdő, étterem vagy valami más lesz, a döntés teljes mértékben az új tulajdonoson múlik.

A projekt támogatja és elősegíti a turizmus fejlesztését. A cél a már használaton kívüli magán- és középületek átalakítása a zarándokok, túrázók és kerékpárosok kényelméért.

Az olasz hatóságok azt remélik, hogy ez feltárja az ország legnépszerűbb és legforgalmasabb területeit.

A pályázat beadási határideje június 26., a sikeres pályázók kezdetben kilenc éves időszakot kapnak, hogy dolgozzanak projektjükön, és ezt követően további kilenc évvel meghosszabbítható.

Ha a kérelmet elutasítják, nem kell aggódnunk, mivel Olaszország további 200 helyszínt tervez a következő két éven belül.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche