Amikor belép a vizsgálófülkébe, helyezze ujját a tükörre. Tudja meg, hogy követik-e

Amikor az üzletbe járunk, a próbafülkében különböző ruhákat próbálunk fel. Néha kabát vagy pulóver, máskor nadrág, melltartó vagy testhezálló blúz. Általában nem akarunk ilyenkor megfigyelni minket. Néhány szabályt be kell tartani, hogy senki ne sértse meg a magánéletünket. Ezek segítenek leleplezni a voyeurt.

A gyakran januárban megrendezett kiárusítások általában hosszú sorokat, sok felpróbálható ruhát és stresszes próbafülke légkört foglalnak magukban. Ilyen helyzetekben szeretnénk egy gyors próbát az üzletben, hogy ne kelljen visszaadni a ruhákat, ha nem passzolnak. A nyüzsgésben sokszor nem figyelünk az általunk használt próbaterem állapotára, megjelenésére. Ez súlyos hiba, mert elveszíthetjük a magánéletünket, és kíváncsi kukkolóhoz juthatunk.

Mire kell gondolni a vizsgateremben?

Minden vizsgaterem alapfelszereltsége, amelyet érdemes szem előtt tartani, a függöny vagy a függöny. Mindig figyeljünk rájuk, és a kabinba belépés után jól takarjuk le. A siker kulcsa, hogy óvatosan húzza be őket úgy, hogy a szövet mindkét oldalon érintse a függönyrúd szélét. Sok konfekciós területen túl keskeny a függöny, ilyenkor elengedhetetlen, hogy megvédje magát a potenciális kukkolókkal szemben. A legjobb, ha a vizsgaterem fedettebb oldalán helyezkedsz el.

Egy másik szempont, amire oda kell figyelnünk, a tükrök. Nem csak minket tükröznek, hanem a ruhákat is. Megtudhatjuk, hogy egy kém áll mögöttük. Kevesen ismerik fel, milyen könnyen követhetnek el olyan hibát, amely sokba kerülhet nekünk. Nem csak a próbafülkén múlik minden, hanem az üzleten is, főleg a kis butikokon, amelyek sokkal kevésbé népszerűek, mint az üzletláncok. Ezek utánkukucskálás több kárt okozna a vállalatoknak, mint hasznot, és komoly büntetéseknek és veszteségeknek tenné ki őket.

A vizsgateremben érintse meg a tükröt, hogy leleplezze a kémet

Tudod mi az a velencei üveg? Nem vesszük észre, hogy az ártatlannak tűnő tükör a vizsgateremben ő is lehet. Hiszen senki sem tudja garantálni, hogy nem kém bújik meg a tükör mögött. A vizsgateremben kevesen emlékeznek arra, hogy a tükör valóban ilyen-e, és megóvják magukat attól, hogy elveszítsék magánéletüket. Csak érintse meg ujjával a tükör felületét, és gyorsan kiderül, hogy a próbafülke biztonságos hely-e. Ha azt látja, hogy az ujja megszakítás nélkül eltakarja a tükröződést, akkor biztos lehet benne, hogy valaki figyeli Önt, és velencei üveg van előtte. Egy közönséges tükörrel egyfajta rés lesz látható.

Ennek érdekében használhatja a telefon zseblámpáját, és a tükör felé irányíthatja. Nagyon gyorsan megtudhatja, hogy a fénysugár visszaverődött-e az üvegről. A velencei tükörnél a túloldalon űrt észlelünk, ez pedig azt jelenti, hogy minél előbb el kell hagyni a vizsgálótermet.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche