Amikor kifogy a WC-papír, kilyukasztom a tekercset, és újra felhasználom – ez milyen egyszerű:

A nulla hulladék gondolata nemcsak az ökológiához kapcsolódik, hanem a pénzmegtakarításhoz is. Ha van megtakarított tekercs háztartási papírja, ne dobja ki! Nagyon hasznosak lehetnek. Elmondjuk, hogyan használhatod újra őket!

Mi a teendő a háztartási papírtekerccsel?

Szinte minden otthonban használnak háztartási papírt, a tekercs (vagy tekercs WC-papír) általában a szemetesben végzi. Ez óriási pazarlás, mivel ezeket a tekercseket sokféleképpen fel lehet használni. Néhányuk igazán zseniális!

Ha új életet ad a már használt tárgyaknak, érdekes és szórakoztató időt tölthet gyermekeivel. Különféle figurák építése egy tekercs háztartási vagy WC-papírból sok örömet okoz. Tudtad, hogy ezekből polcot készíthetsz kisfiú babakocsi kollekciójához? Ehhez egyszerűen helyezze be a tekercset a kartondobozba úgy, hogy az kitöltse a teljes helyet. Egy hatalmas „garázst” hoz létre, amelyben minden autó számára külön hely található.

Kíváncsi vagy, mit tehetsz még egy tekercs háztartási vagy WC-papírral? Változtasd őket szuper hasznos tárgyakká! Az általunk kínált megoldás gazdaságos és nagyon praktikus. Sőt, ezt az elemet nagyon egyszerű elkészíteni – valóban nem igényel különösebb készségeket. Csak ollóra (vagy éles késre) és tollra van szüksége. Kezdjük!

Megtanítjuk, hogyan készítsünk tartályt műanyag zacskók számára. Mindössze annyit kell tennie, hogy:

1. Először távolítsa el a papírtörmeléket a tekercsről, és rajzoljon egy téglalapot a közepére.

2.

Vágja ki ezt a téglalapot.

3. Végül helyezze be a műanyag zacskókat, és vegye ki az egyiket a vágott nyíláson keresztül. Helyezze az előkészített „zacskótartót” a szemetes aljára. Mostantól mindig kéznél van a szemeteszsákok készlete, amikor szüksége van rájuk.

Kisebb műanyag zacskókhoz használjon WC papírtekercset, nagyobbakhoz papírtörlőtekercset. Ezzel az egyszerű trükkel biztosan időt takarít meg!

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche