A Vogue magazinnak adott legutóbbi interjújában Angelina Jolie a Brad Pitt-tel való szakítása utáni nehéz valóságról beszélt. A sztár bevallotta, hogy gyermekeivel a történtek után még keresik a „helyüket”.

Fotó: shutterstock/Kathy Hutchins

2016-ban az Angelina Jolie és Prada Pitt szakításáról szóló hírek felvillanyozták a médiát. Hamarosan megdöbbentő információk jelentek meg a (korábban konszenzusosnak tartott) házasságban zajló eseményekről.. Bár a színészeknek három év piszkos szennyes mosás után sikerült elválniuk, sok mindenben mégsem tudnak megegyezni.

A legkomolyabb téma, amelyről Angelina Jolie és Brad Pitt évek óta vitatkoznak, minden bizonnyal az állítólagos erőszak, amelyet a sztár állítólag alkalmazott volt felesége és közös gyermekeik ellen. Nemrég szóba került egy szerencsétlen repülőút, amelyben állítólag megfojtotta az egyik gyereket.

Angelina Jolie valósággal panaszkodik, miután szakított Brad Pitttel. Azt mondja, mi „mentette meg”.

A színésznő a legutóbbi interjúban a családjukkal történtekkel kapcsolatos nehéz élményekről beszélt:

„Sokat kaptunk, és még mindig keressük a helyünket”

– ismerte el maga és gyermekei nevében a Vogue-ban.

A 48 éves nő azt is elárulta az anyaság hasznosnak bizonyult számára.

26 évesen lettem anya. Az egész életem megváltozott. A gyerekvállalás megmentett. És ez megtanított egy kicsit másnak lenni ebben a világban – árulja el, és hozzáteszi gyerekei erőt adtak neki.

Azt hiszem, már rég összeomlottam volna, ha nem akarok értük élni. A gyerekeim jobbak nálam, azt akarod, hogy azok legyenek.

– azt mondta.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Angelina Jolie (@angelinajolie) által megosztott bejegyzés

Jolie azt is világossá tette, hogy a közelmúltban válságon ment keresztül, és „kicsit depressziósnak” érzi magát.

48 évesen még mindig próbálom kitalálni, ki vagyok. Úgy érzem, átalakuláson megyek keresztül. Nem érzem magam önmagamnak az elmúlt évtizedben, de nem akarok ebbe belemenni.

– ő hozzáadta.

Angelina Jolie a legújabb Vogue borítóján

Angelina a „Fashion Bible” novemberi számának címlapján jelent meg. Amellett, hogy érintette a Pitt-tel való szakítás témáját, új ruhamárkájáról, az Atelier Jolie-ról is beszélt.

Remélem, hogy az Atelier Jolie arra inspirálja a nőket, hogy elég biztonságban érezzék magukat ahhoz, hogy „gyengédek” legyenek, amivel egykor küzdöttem.

– azt mondta.

„Hülyén hangzik, de azt feltételeztem, hogy a nadrág és a cipő „keményebb” megjelenést, erősebb engem képvisel. Akkor védtelennek éreztem magam.

– említi.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Egy klasszikus Angelina Jolie előadásában. A kabát és a fekete pumpák tökéletes kombináció

A bronzosító használatának új módját próbálta ki. 2023 őszén ez a sláger. „Angelina Jolie, jövök!”