Angyali horoszkóp: Melyik angyal vigyáz a jegyedre, és hogyan véd meg?

Kos (március 21. – április 20.)

Machidiel

Machidiel angyal meríti a Nap energiáját, hogy azt hit és erő formájában átadhassa neked. Ezt az erőt leginkább tavasszal, márciusban és áprilisban, születésed időpontja körül érezheted. Ha a kívánságaid őszinték és tiszták, Machidiel elvezet hozzájuk, és segít teljesíteni és valóra váltani. És még ha elsőre nem is sikerül, ne ess kétségbe. Machidiel pontosan tudja, melyik jövőbeli út a legmegfelelőbb számodra, és mikor járj rá. A napfény, amely behatolt a szobájába, száz százalékban ő.

Bika (április 21. – május 21.)

Asmodell

Bika-emberként meg kell tanulnod a türelmet és meg kell szabadulnod az indulatosságtól. Asmodel őrangyalod segíteni fog ebben, csak kérdezd meg tőle. Ha felelősségteljes és körültekintő vagy a tetteidben, vágyaid valóra válnak. Még a szíved vágyait is meghallgathatja Asmodel, és neki köszönhetően egy életre szóló szerelmet kapsz. Tudni fogod a jelenlétét, ha bármelyik madár hirtelen megjelenik a közeledben.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Ambriel

Az Ikrek társaságkedvelőek, őrangyaluk, Ambriel a kommunikáció angyala. Segít feloldani belső konfliktusaidat, amelyek a benned rejtőzködő két személyiség tükörképei. Ambriel energiát küld Önnek, hogy megnyugtassa és tisztázza mindazt, amivel küszködik, vagy ahol félreértés történt. Ennek köszönhetően erősebb lesz az intuíciód. Honnan tudod, hogy közel van hozzád? Az emberek körülötted vidámak és nevetnek.

Rák (június 22. – július 22.)

Muriel

Ez az őrangyal a szó szoros értelmében a szeretetet és az élet optimizmusát árasztja, megóvhat a szomorúságtól, a szenvedéstől és támogat, ha fájdalmas élményben van részed. Ne habozzon hozzá fordulni élete legrosszabb pillanataiban. Amint hirtelen megszagol valami gyönyörű illatot maga körül, tudd, hogy Muriel közel van hozzád.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Verchiel

Ez az őrangyal bizalmat ad az Oroszlánoknak. De gondoskodik arról is, hogy eleget pihenj. Oroszlánként hajlamos vagy érzékeny lenni, ha valaki megkérdőjelezi a személyiségedet, amikor az önbizalmad a mélypontra süllyed. Ne habozzon segítséget kérni Verchieltől, ő segít visszanyerni önbizalmát. A szunnyadó vezetői képességeket is felébreszti benned. Honnan tudod, hogy megjelent egy angyal? Hirtelen erős energiaérzés és érzés, hogy bármire képes vagy.

Szűz (23.8. – 22.9.)

Hamaliel

A szűz embereknek mindent ellenőrizniük és szervezetten kell tartaniuk. Hirtelen elvesztette az irányítást és a belátást? Lépj kapcsolatba őrangyaloddal, ő segít megnyugodni és szilárd talajt találni a lábad alatt. Nem csak ez, hanem erőt ad minden akadály leküzdéséhez. Jelenlétét a mozgás, úszás, futás vagy ugrás kényszeres érzéséről ismerheti fel.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Bámult

A Mérlegek az egyensúly örökös keresői. Ha elveszíti ezt az egyensúlyt, üresnek és kimerültnek érezheti magát. Őrangyalod megtanít megérteni, mi ad a legtöbb értelmet az életben. A döntéshozatalt is megkönnyíti. Jelenléte nehezen felismerhető, jelzése visszatérő álmok lehetnek.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Barbie

A Skorpiók gyakran bizalmatlanok másokkal szemben. Az őrangyalnak köszönhetően megtalálják az elveszett tárgyilagosságot. Mikor kell tőle segítséget kérni? Ha úgy érzed, hogy körülötted az emberek igazságtalanul viselkedtek, nagyon nehéz feldolgozni az igazságtalanság érzését. Barbiel a sötétség elleni kardjával kihoz a negatív energiákból. Szakadó esővel fogja tudatni jelenlétét.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Adnachiel

A nyilasok vad és féktelen utazók. A természeted időnként elveszítheti a fontos kapcsolatokat, karriereket vagy úttörő elképzeléseid megvalósítását. Adnachiel segíteni fog ebben. Hagyja, hogy ez vezessen, megnyugtat, és lehetővé teszi, hogy időt találjon arra, hogy mindenre gondoljon, ami zavar. Honnan tudod, hogy közel van? Kidurran egy izzó, kiolvad a biztosíték, vagy valami kiesik a kezéből.

Bak (december 22. – január 20.)

Hanael

A Bakok fáradhatatlanul másznak és fáradoznak a kimerültségig. Néha azonban elakadsz, és nem tudod, hogyan tovább, igaz? Hanael fel fogja nyitni a felfogását, hogy maga a munka miatt eltompult. Ennek köszönhetően felismeri mások szándékait, és segít eligazodni és megtalálni a helyes utat a cél felé. Ha nem tudsz megszabadulni a múlt fájdalmas emlékeitől, amelyek visszatartanak a felfelé tartó utadon, akkor őrangyalod segít. Ha egyszer megjelenik, tudni fogod és érezni fogod. Általában fáj a feje, vagy fájdalmasan elcsonkítja a lábujját.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Uriel

Bár a Vízöntők kalandvágyók és nagyon népszerűek a társadalomban, néha szorongással küzdhetnek az életükben. Veled is megtörtént ez? Hívd őrangyalodat, ő segít rávilágítani a helyzetre, és feltárni, mitől volt félsz. Ő egy próféta, tud figyelmeztetni az elkövetkezőkre, de életre szóló leckét is adhat, ha felismeri, hogy szükséged van rá. Egy széllökéssel jelenik meg.

Halak (február 21. – március 20.)

Barakiel

A Halak empatikusak és együttérzőek. Hasonlóképpen őrangyaluk, Barakiel, aki mély empátiája miatt megmentheti őket, ha nem érzik jól magukat. Ettől talpra állsz. Szokatlan hangzással tudatja jelenlétét.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche