Anya ötperces módszere a legfeketébb fenekét is megtisztítja! Az edény úgy fog ragyogni, mint az új:

Észrevetted, hogy az edényed alján letörölhetetlen szén- és régi zsírmaradványok vannak, amelyeket még kemény fém szivaccsal sem lehet eltávolítani? Állítsa vissza edényeit és serpenyőit tökéletes állapotba mindössze 5 perc alatt! Ennek a módszernek egy másik előnye az a tény, hogy bármilyen tisztítószert bevihet az üzletben – nincsenek korlátozások.

Régi szénlerakódások eltávolítása

Melegítsük fel az edényt vagy serpenyőt a tűzhelyen. Az edényeknek forrónak kell lenniük – pontosan ez a szénlerakódások gyors tisztításának titka. Ezután fordítsa meg az edényeket, tegye a mosogatóba, és várja meg, amíg kicsit kihűl.

Öblítse le őket sütő- és tűzhelytisztítóval. Ezenkívül adjon hozzá egy kis vizet, hogy elősegítse a termék jobb eloszlását. Azonnal érintkezni kezd a szennyeződésekkel!

A reakció felgyorsítása érdekében szivaccsal eloszlatjuk a habot az edény alján. Hagyja így az edényeket néhány percig.

Ezután folyó víz alatt mossa el az edényeket. Kesztyűt kell viselni! Előfordulhat, hogy mosogatószert kell hozzáadnia, hogy eltávolítsa a megmaradt lágy maradványokat.

Csodálja meg a csodálatos eredményt! Nem kell felforralni az edényeket – csak melegítse fel őket a tűzhelyen, hogy a szénlerakódások gyorsabban reagáljanak a tisztítószerrel. Tisztítsa meg az összes edényt a házban ugyanolyan egyszerű módon!

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche