Aranyos őszi virágcserepek PET palackból. Ültess pozsgás növényeket, tavaszig díszítik

Az őszhez tartozik az otthonok díszítése különféle sütőtökből vagy színes levelekből készült dekorációkkal. Készítettünk egy remek tippet számodra, hogyan adj ősz hangulatot növényeidnek. Készíts egy cuki virágcserepet egy hétköznapi műanyag palackból, amiben a növények igazán fantasztikusan fognak kinézni!

Lehet, hogy a PET-palackot hulladéknak tekinti, de valójában nagyon hasznos anyag lehet mindenféle dolog elkészítéséhez. Könnyen kezelhető, így széles körben használható. Műanyag palackokból például bútorok, játékok, ékszerek vagy akár függő virágtartók is készülhetnek. Próbáld ki egyszerű gyártásukat, amelyet még egy szakképzetlen ember is elbír!

A YouTube-on található oktatóvideó szerint az 5T1 Garden csatornán PET-palackból kétszintes virágtartókat készíthetsz:

Egyszerű és olcsó alkotás

Virágcserép készítése műanyag palackból nem kerül semmibe, csak néhány perc az idejéből. Ezért készítsen elő minden üres PET-palackot és ollót vagy éles kést. Először távolítsa el a címkét az üvegről, majd mossa ki. Amint megszárad, elkezdheti faragni. Hagyd magad inspirálni egy aranyos macska alakú virágcserép egyszerű utasításaiból.

Lógó virágcserép

Egy tiszta üvegből vágjunk egy téglalap alakú lyukat, amelyből a növények kinőnek, és csavarjuk vissza a kupakot. A virágcserepet színesre festheti. Az őszi színek között főként a narancs, a barna, a piros, a sárga és a zöld. A kész palackot töltsük meg földdel, ültessük be, és akassza fel erősebb juta kötelekkel, amelyeket a palack mindkét végére rögzítünk.

Őszi növények

Ha műanyag virágcserepet szeretnénk a szabadban, akkor érdemes olyan növényeket választani, amelyek jól bírják az enyhe fagyokat. Az őszi kedvencek közé elsősorban a hanga, a krizantém és az őszirózsa tartozik, amelyek folyamatosan gyönyörűen virágoznak.

Kombinálhatja az ültetőgépet díszfűvel is, például csenkesz vagy sás. Nem fog hibázni az ezüst harangvirággal, amely tökéletesen illeszkedik a többi növényhez. Ha beülteti a virágcserépbe a virágcserépbe a cserepet és más fagyálló pozsgás növényeket, az örömet okoz, és tavaszig díszíti a kertet.

Dekoratív elemek

Az egész virágcserepet feldíszítheti természetes dekorációkkal is, amelyeket az erdőben sétálva egyszerűen felvesz. A klasszikus fenyőtobozok és a tűlevelű gallyak szép dekorációt alkotnak. Rögzítheti őket az edényhez olvasztópisztollyal, vagy közvetlenül a növények mellé helyezheti őket. Ha mindent megtett, fel sem fogja ismerni, hogy ez csak egy klasszikus PET palack volt!

Forrás:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche