Aromaterápiás készletek – egyedi ajándék és gyönyörű karácsonyi kijelentés szeretteinek

Más karácsonyi ajándékot keresel? Valami meglepő és boldoggá tenni szeretteit? Próbáljon ki egy lélekajándékot, amely a törődésről szól – aromaterápiás készletek.

Az aromaterápia napjaink egyik legnépszerűbb kiegészítő tudománya. Mindannyian hallottunk már az illóolajok testre és lélekre gyakorolt ​​csodálatos hatásairól. Az aromaterápia jótékony hatásai több száz éve ismertek, elveit sikeresen alkalmazzák szerte a világon.

Bővebben mesél az aromaterápiáról Ileana Jiru, a márka megalkotója Feltöltő központ, egy koncepció, amely 100%-ban a tudomány iránti szenvedélyből született. A Recharge Center célja, hogy mindannyiunkhoz közelebb hozza a természet csodáit – a bio illóolajokat, melyek kiegyensúlyozott adagolású szinergiában kinyerhetők a test és a lélek harmóniájáért.

Ileana okleveles aromaterapeuta, a Professzionális Aromaterápiás Egyesület (APA) és a National Holistic Aromatherapy Association (NAHA) tagja, a Tisserand Institute Essential Oil Safety Masterclass végzettségű, küldetése, hogy megossza mindannyiunkkal a tudást. től szerzett helyi és nemzetközi mesterekhez, akikkel az idők során együtt dolgozott.

„Manapság az aromaterápia az egyik leginkább követett, tanulmányozott és alkalmazott tudományággá vált, annak eredményeként, hogy az illóolajok helyes használat esetén láthatóan jótékony hatással vannak az idegrendszerre és az egész szervezetre.

Hogyan működik?

Belégzéskor az illóolajokban található aromás molekulák bejutnak a szervezetünkbe, a szaglóidegektől közvetlenül az agyba jutnak, és az amygdala, az agy érzelmi központja fogadja őket. Az illóolajok a bőrre is felvihetők, és az aromaterápiás előnyökhöz hozzájárulnak a bőr ápolásában és védelmében, valamint a relaxációban.

Az elmúlt években a pszicho-immunológia területén végzett tanulmányok szoros összefüggést mutatnak érzelmi állapotunk és az immunitás között. Tudományosan bizonyított, hogy ha rossz az érzelmi állapotunk és leesik az energiarezgésünk, sokkal hajlamosabbak vagyunk a betegségekre. A hosszan tartó stressz számtalan patológiát vált ki.

Az aromaterápia erről a gondolat-érzelem-immunitás kapcsolatról (elme-lélek-test) beszél, és természetes megoldásokat javasol a stressz levezetésére, az érzelmi egyensúly helyreállítására és az egész test önszabályozására, beleértve az immunológiai mechanizmusokat is.

Hazánkban az aromaterápiát a legnagyobb komolysággal kezelik Feltöltő központ, amely az indiai integratív gyógyászat szakembereivel közösen megtervezett, mindenki számára megfelelő megoldásokat javasol, a maximális hatás érdekében optimális mennyiségben adagolt szinergiák révén. Az általunk megalkotott koncepció a jó közérzetről szól, az egészséges élethez elengedhetetlen kikapcsolódási időkről.

Az aromaterápia 16 éves gyakorlása során azt vettem észre, hogy amit gondolunk és érzünk, az közvetlen hatással van fizikai testünkre, ezért úgy gondolom, hogy az érzelmi egyensúly megtartása, a harmónia megteremtése kell, hogy legyen a test, lélek és lélek között. lélek, hogy erős legyen az immunrendszerünk és könnyebben nézzünk szembe a mindennapi kihívásokkal.

Legyen szó néhány percről a reggeli zuhanyozásról vagy egy hosszú fürdésről vasárnap délután, a Recharge Center termékei tökéletesek ahhoz, hogy feltöltődjön egy jó közérzettel. Céljuk a mai hiperaktív életmód okozta depresszió, szorongás és stressz eltávolítása, a negatív energiák eltávolítása, a jó közérzet előidézése és az egész test egyensúlyának helyreállítása.

A téli ünnepek alatt, Feltöltő központ prémium aromaterápiás ajándékkészleteket készített, lelkes ajándékokat szeretteinek – ez a végső meghívó a kikapcsolódásra és az öngondoskodásra.

Arra kérlek benneteket, hogy alaposan nézzétek át a jövő évi fogadalmakat. Kezdd magaddal. Merjen minden nap adjon magának néhány perc pihenőt, kizárólag könnyen ellenőrizhető forrásból származó, minősített bioterméket használjon. Élvezze az életet és szeretteit!

Boldog születésnapot!

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche