Az akril fürdőkád tisztasággal fog ragyogni: hogyan lehet megszabadulni a sárgaságtól mindössze egy óra alatt

Vízkőlerakódások, szappan- és mosószer-maradványok, sárgásság – mindez rontja akril kádjának általános megjelenését. Ezek a szennyeződések lemoshatók, ha drága bolti háztartási vegyszereket használunk, de akkor még több órán keresztül szellőztetni kell a lakást a szaga elől. Ezért, ha a szennyezés évek óta nem halmozódott fel, akkor egyszerűbb eszközökkel megpróbálhatja megszüntetni.

Jobb, ha elkezdi használni a boltban vásárolt gyógymódokat, amikor a népi jogorvoslatok nem segítenek. De kevés ilyen helyzet van. Ezért az egyszerű készítmények is általában hatékonyan megbirkóznak a különféle típusú szennyeződésekkel.

Soha ne mossa a vízvezeték-szerelvényeket savval vagy alkohollal. Hatékony és biztonságos tisztítószereket készíthetsz olyan összetevőkből, amelyek fillérekbe kerülnek, és amelyek valószínűleg már vannak otthon. Különösen – szóda és mosószappan. Igen, ez a két komponens segít eltávolítani az akril fürdőkád sárgaságát.

Először lereszeljük a szappant, majd adjunk hozzá egy kevés vizet, és addig keverjük, amíg a forgács fel nem oldódik. Adjunk hozzá szódabikarbónát és keverjük újra. Az elkészített oldatot a szivacs puha oldalával vigye fel az akrilfürdő problémás területeire, és hagyja állni egy órán keresztül. Ezután törölje le a fürdőkádat, és tiszta vízzel öblítse le a maradék oldatot.

A hírfolyam szerkesztője: Natalya Khitskaya

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche