Az állatöv legflegmatikusabb jegye. Ezeket a férfiakat nem érdekli. Otthon van

Nyilas (november 23. – december 21.)

Szinte semmi sem zökkenti ki lelki békéjéből. A Nyilas ura a saját tereinek és időinek, de ne gondolja, hogy érzéketlen, éppen ellenkezőleg. De olyan hippi, kevés dolog képes meglepni, legalábbis látszólag. Ha megtörténik, hogy megdöbben, vagy meghökkent valamitől, azt semmiképpen nem fogja kimutatni. Ezeket az érzelmeket belül dolgozza fel, kívül pedig apatikus személyiségként viselkedik.

Halak (február 21. – március 20.)

Erről a vízjelről köztudott, hogy nagyon gyakran és szívesen menekül fantáziavilágába, ahonnan nem szeret visszatérni a valóságba. Az ebben a jegyben született férfiak érzékeny álmodozók, csendes nyugodt emberek, akiket nem nagyon érdekel a körülöttük lévő világ, ezért nem is riasztják el őket. A hozzáállásuk néha frusztráló mások számára, de igaz, hogy a Halak boldogok így.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A Szűz jegyében született férfiaknál általában mindent kézben tartanak – a munkát, a kapcsolatokat, a pénzt, így semmi sem dobhatja el őket. Néha úgy tűnik, még azt is tudják, mi fog történni a következő pillanatban, holnap vagy egy hónap múlva. Ráadásul tökéletes önuralmuk, kevés ember és kevés dolog dobja el őket. A flegma viselkedés jellemző rájuk, de ismétlem, nem kellemetlen, inkább csak hideg és érzelemmentes viselkedés.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegyében született férfiak jellemzően flegmák. Egyszerűen várhatnak a legjobbra, és várhatnak sokáig. Sőt, másokat is várakoztatnak. Ritkán fogsz látni sietős Oroszlánt, még ha már késik is, és mások megőrülnének, nyugodt marad. Nem érdekli. Szeret feküdni, pihenni, sütkérezni a napon. Az sem érdekli túlzottan, hogy mások mit gondolnak róla. Flegma természete azonban gyakran bántja partnerét, mert hajlamos apatikus lenni mások érzéseivel és szükségleteivel szemben.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche