Az állatöv legnagyobb fösvényei: Ezeknek az embereknek megfúrják a térdüket a koronáért

Egyes csillagjegyek annyira fukarok, hogy megfúrják a térdüket a koronáért. A következő horoszkópból megtudhatja, mely emberektől soha nem kap egy fillért sem, és kik olyan takarékosak, hogy nevetséges.

Ram

21. 3. – 20. 4.

A Kosok annyira fukarok, hogy anyagilag sem segítenének a legközelebbieknek. Szomorú, de igaz, a Kosnak nincs testvére a pénzben. Mohók, és olyan javakat halmoznak fel, amelyeket nem élveznek, mert félnek, hogy valami elpusztul vagy elhasználódik. Paradoxon, de a Kosok úgy élnek, hogy bár van luxusautójuk, de klasszikus autót vezetnek, otthon egy műanyaggal és hasonló furcsaságokkal borított kanapén ülnek.

A Kosoknak rengeteg pénzük van, de nem költik el. Inkább gyűjtik őket, és jól érzik magukat, ha csak ők vannak. Rosszul érzik magukat, ha fizetni kell valamiért, és ha elromlik valami az otthonukban, ezerszer megpróbálják megjavítani, nehogy új készüléket kelljen vásárolniuk. De a végén úgyis meg kell tenniük, így sírni fog a pénztárcájuk és a szívük.

Oroszlán

23.7-22.8.

Az oroszlánok nagyon okosak. Mindent meg akarnak kapni, azonnal és a lehető legkevesebb pénzért. Koronáért megfúrnák a térdüket, és túlzás nélkül talán még egy vesét is eladnának szép összegért. Mindent pénzre váltanak, semmi más nem érték őket. Nem ismerik fel a segítséget, a kedvességet, az empátiát vagy az együttérzést. A jótékonyságot egyenesen kigúnyolják. Hiszen nekik nincs elegük!

Nem járnak étterembe, nem költenek kajára, ha otthon kenhetik kenyeret. A moziba sem, amikor illegálisan tölthetnek le filmeket, és pénzt takaríthatnak meg. Ideális esetben valaki más wifijén, hogy ne pazarolja az adatait. Lev is szeret kilátogatni, ahol ingyen ehet, ihat, melegedhet, tévézhet, és ha benne van egy éjszakázás is, annál jobb. Annyira fukar, hogy ezekre a dolgokra is spórolni akar.

Vadász

11.23-12.21.

A nyilasok annyira fösvények, hogy csak akciókon vagy rendezvényeken vásárolnak. A lakóhelyükön elérhető összes szupermarketből van otthon szórólapjuk, és az aktuális olcsóság alapján készítenek menüt. A pirítóst, a kolbászt és a fasírtot általában váltogatják. Ha egy Nyilas tud spórolni valamin, akkor a legboldogabb, és nem törődik azzal, hogy gyengébb minőségűt vagy akár shuntot vesz. Már a gondolat, hogy újra megment, izgatja.

A Nyilas még a hétköznapi dolgokat sem hajlandó megosztani, azok egyszerűen az övéi, és a vonat ezen nem megy át. Emiatt meglehetősen népszerűtlen a csapatban. Gyakran halmoz fel felesleges dolgokat is, mert nem élné túl, ha kidobnák. Ha valami, amit otthon is tud, nincs akciósan, inkább saját maga készíti el.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche