Az állatöv legszerényebb női: Ezek az angyalok feladnák magukat és sokat szenvednének

Bika (április 21. – május 21.)

A Bika meglehetősen félénk csillagjegy. Csendes, nem könnyen szocializálódik, és ritkán találkozunk vele olyan környezetben, amelyet még nem ismer úgy, mint a tenyerét, vagy ahol még nincsenek bevált baráti kapcsolatai. Csoportos kirándulásokon vagy nyaralásokon a Bika jegyében született embereket első látásra felismerik, mivel hajlamosak elszigetelődni és elszakadni a csoport többi tagjától. Inkább egyedül sétálnak, a tenger mellett szívesebben hallgatnak zenét vagy olvasnak könyvet, és könnyen lemondanak az italozásról, az esti beszélgetésekről, ha már nem ismernek mindenkit. Ha azonban valakinek a közelükben segítségre van szüksége, ezek a nők mindent megadnának a világon.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek folyamatosan keresik a belső egyensúlyt, ezért a félénk és csendes állatöv jegyei közé tartoznak. Az ebben a csillagjegyben született nők viták helyett inkább csendben maradnak és magukba húzódnak, elkerülve a közvetlen konfrontációt. Valójában nem szeretik a destabilizációt, és mindent megtesznek a belső és külső egyensúly fenntartása érdekében minden helyzetben. A Mérlegek egyszerűen nem akarnak problémákat okozni, és békére vágynak. Ezért mindig törekedni fognak a súrlódások vagy gyűlölet minden okának megszüntetésére, még saját szükségleteik elhallgatásával is, a kollektív javak érdekében.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A Vízöntő szerény, félénk és csendes. Nagyon erős művészi oldalával büszkélkedhet, amely gyakran konkrét és eltér attól, amit mások érzékelnek. A félénk Vízöntő bizonytalan és nagyon megfontolt. Mindent intenzíven él meg, amint elhatározza, hogy segítő kezet nyújt valakinek, problémáit talán jobban átéli, mint az illető. A Vízöntők hajlamosak elszigetelni magukat másoktól, hogy elszakadjanak a világ többi részétől, és feltöltődjenek.

kapcsolódó cikkek

Halak (február 21. – március 20.)

A Halak jegyében született nők alázatos és jó angyalok. Nem szégyenlősek, de nem szeretnek olyan dolgokat megosztani, amiket fontosnak tartanak, mintha minden kimondott vagy hallott szónak óriási értéke lenne. Ez a csillagjegy előszeretettel spórol energiát más élményekre, ezért elkerüli a felesleges energiafelhasználást. A Halak is utálják a konfliktusokat, és dönthetnek úgy, hogy örökre csendben maradnak, hogy elkerüljék az irányíthatatlan reakciókat. Nagyon intuitívak, és a csendre van szükségük.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche