Az América TV hirtelen megszüntetett műsora

Hónapok óta a jel America TV sok beszédtémát ad, mert napvilágra kerültek olyan helyzetek, amelyek a fizetésüket követelő dolgozók panaszaival kapcsolatosak, másrészt a csatorna bemutatta, hogy több újságíró és producer hogyan búcsúzott a csatornától, mint például Denise Dumas a hétvégén sugárzott „El Debate del espectáculo” című műsorával.

Denise Dumas a következő műsort vezette América TVAz „El Debate del Espectáculo” című műsor, amely átalakításon ment keresztül, mivel amikor 2023-ban elindult, a „Bailando” táncversenyre összpontosított, amelynek házigazdája Marcelo Tinelli volt, de miután ez a verseny véget ért, a szőkeség megváltoztatta a magazin nevét, és folytatta a közönség szórakoztatását szombatonként és vasárnaponként. Most azonban napvilágot látott a hír, hogy a műsora eltűnt a műsortervből, ami kétségtelenül meglepetésként érte az egész produkciós csapatot.

Az „El Debate del Espectáculo” kikerült a hétvégi műsorokból. América TVAz „Amerika TV” műsorából még mindig vannak ismétlések a hét legjobbjaiból.Az „X” fiókja @teleavisador írta a csatorna döntésére utalva a híres szőkeség ciklusával kapcsolatban.

Denise Dumas műsora szombatonként és vasárnaponként 18 órára kiment a műsorra, és most kiderült, hogyan lesz ideiglenesen a csatorna grillje. Bár a részletek nem ismertek arról, hogy Dumas miért hagyja el az Américát a műsorával együtt, a pletykák szerint ugyanannak a válságnak, amin a média most megy keresztül, köze lehet hozzá. A „Pasión de Sábado” 12 órakor, az „América Noticias” 19 órakor, a „Secretos Verdaderos” 20 órakor, végül pedig a „Pasó en América” kerül adásba.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche