Az asztrológusok elárulták, mit tartogat 3 csillagjegy sorsa

Az asztrológusok három csillagjegynek – Oroszlánnak, Skorpiónak és Halaknak – ígérnek kedvező 2023 végét. Még az ünnepek előtt kibonthatják a szárnyaikat, és ajándékokat kaphatnak a sorstól.

Oroszlán

Oroszlánnak 2024 előtt komoly esélye lesz arra, hogy új, kiváló tulajdonságokkal rendelkező partnert találjon. Valószínűleg a sztárszakértők szerint egyesíti majd a szerető és a barát tulajdonságait. Az oroszlán nők dönthetnek úgy, hogy megváltoztatják vezetéknevüket – az ok természetesen a házasság lesz. Az asztrológusok úgy vélik, hogy az év végén minden úgy fog történni, ahogy maguk az Oroszlánok is szeretnék, a legfontosabb, hogy keményen dolgozzanak az eredményekért, a csillagok pedig erősítik a jegy képviselőire jellemző bájt és ékesszólást. Munkahelyén lehetőség nyílik pozícióváltásra és magasabb pozíció betöltésére a szakmai hierarchiában.

Hal

Az év végén a zűrzavart a Halak életében a stabilitás és a rend váltja fel. Az élet könnyebb és szórakoztatóbb lesz. A jel egyes képviselőitől várhatóan kényelmesebbre cserélik lakóhelyüket, a Halak pedig pénzt kapnak a munka áthelyezéséért – ez lesz a jutalom valamelyik sikeres projektjükért. Már decemberben, amikor mindenki más is nyüzsög, ajándékokat választ és ünnepi asztalt formál a fejében, a Halak harmóniába süllyed. Egy teljes év után először értik meg, mit jelent a nyugodt és kimért élet. Az asztrológusok csak azt javasolják nekik, hogy figyeljenek az egészségre, igyekezzenek kerülni a megfázást és a stresszt – írja a glasnews.bg.

Skorpió

Hirtelen utazás vár a vízjelre. A csillagok akaratából oda fognak menni, ahová szívük régóta vágyik. A víz közelébe kerülők egyébként szerelmi magyarázatot kaphatnak. És hogy feleségül veszik-e a kiválasztottakat vagy sem, maguk a Skorpiók döntik el. A partnerek figyelme és szeretete az év végén a jegy minden gondolatát és idejét lefoglalja. A Skorpiók rengeteg időt töltöttek munkával grandiózus projektek felépítésével és kreatív ötletekkel. Itt az ideje, hogy megemlékezzünk azokról, akiknek karriert építünk. Az asztrológusok figyelmeztetnek: várjon kellemes meglepetéseket szeretteitől.

Az összes megtekintése innen

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche