Az aura színe a horoszkóp szerint. Milyen sugárzás felel meg a jelednek?

Az aurád színe megmutatja, milyen ember vagy. Milyen energiával, erővel, karakterrel, de egészséggel, érzékenységgel vagy spiritualitással is rendelkezel? A következő horoszkópból mindent megtudhat!

Ram

21. 3. – 20. 4.

A Kos aurája vörös, és kalandszenvedélyét jelzi. De rámutat a Kos erejére, harciasságára és agresszivitására is, amit magában rejt. Ez a jel szereti a versenyt, a versenyt, a szenvedélyt és a szexualitást.

Oroszlán

23.7-22.8.

Az Oroszlán aura színe zöld, és ez azért van, mert az Oroszlánok szeretik a természetet, az állatokat és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Ezek a személyiségek nagy érzékenységgel rendelkeznek, és képesek észlelni, ha valakivel valami nincs rendben. Remek gyógyítók, és ezeket a képességeiket más emberekben is kimutathatják.

Vadász

11.23-12.21.

A Nyilas aura színe sárga. Ez az élénk szín megerősíti optimizmusukat, tisztaságukat, életörömüket és nem utolsósorban lelki alapjukat. Sárga aurájának köszönhetően fel tud küzdeni rossz tulajdonságaival is, mint például a pontosság.

Bika

21. 4. – 21. 5.

A Bika színe rózsaszín, mert szeretetre és jólétre van szükségük az életükben. Aurájuk gyengédséget, empátiát és romantikát hordoz. A Bikák hihetetlenül kedves, nyugodt és kedves emberek, akik nem provokálnak konfliktusokat és nem okoznak problémát.

Szűz

23. 8. – 22. 9.

A Szűz aurájának színe narancssárga. Kiemeli, hogy a Szűzek királynők, és ez a szín egészséges önbizalmat, szenvedélyt, lelkesedést és azt a vágyat tükrözi, hogy mindenben az elsők és a legjobbak legyenek. De a narancssárga is mutatja alkalmankénti önzésüket és támadóságukat.

Bak

22. 12. – 20. 1.

A Bak aurájának színe kék, és ez a személy nagyon intelligens, logikus gondolkodást, kommunikációs készségeket és ambíciókat jelez. Valakinek sötétebb aurája van, ami az elhivatottságot jelzi, a világosabb pedig a komolytalanságot.

Ikrek

22. 5. – 21. 6.

Az Ikrek aurájának színe türkiz, így ez a jegy az egyik legszebb. Ezek az emberek mosolygósak, jóképűek, kedvesek és esztétikusak. Az Ikrek jegyében élők diplomatikusak, körültekintőek és mindenkit meg tudnak győzni az igazukról.

Mérleg

23. 9. – 23. 10.

A Mérleg aurája bordó. Ez azt jelenti, hogy a Skorpiók nagyon vágynak arra, hogy mindenkinek segítsenek, és mélyen törődnek azzal, hogy mit éreznek szeretteik. Ez a jel nagyon szereti a társaságot, és szereti a szórakozást és a szórakozást is.

Vízöntő

21. 1. – 20. 2.

A Vízöntő aura színe lila. A lila szín azt mondja ezekről az emberekről, hogy vad lelküket, féktelen életmódjukat és önbizalmukat szimbolizálja, ami olykor túl van a kitartás határán. Szeretnek új kihívásokat és kalandokat keresni.

Rák

22. 6. – 22. 7.

A Rák aurájának színe fekete, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy sötét jegyről van szó. A rákok ambiciózusak, rendkívül céltudatosak és szorgalmasak. Nem riadnak vissza a kihívások elől, és nekik köszönhetően néha meglehetősen bonyolulttá tehetik az életüket.

Skorpió

10. 24-től 11. 22-ig

A Skorpió aurája barna. Ez azt jelenti, hogy intuitívak, szenvedélyesek, másrészt titokzatosak és szeretik a titkaikat. A barna szín segít nekik abban, hogy felfedjék az igazságot másokban, de elrejtsék magukban.

Hal

21. 2. – 20. 3.

A Halak aura színe szürke. Ez a szín a Halak dús fantáziáját tükrözi, ami néha bajba sodorja őket. Gray rámutat arra a nemességre és jóságra, amiben ezek az emberek bővelkednek. Ezenkívül jó hangulatot hoz az embereknek, és tisztítja a testet.

Forrás: Youtube

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche