Az egyik jel a pénz mágnesévé válik, a másik – mindent elveszít

Akárcsak odakint a viharos időjárás, úgy ma is váratlan fordulatok törnek meg a csillagjegyek életében. Az egyik pénzmágnes lesz, de okosan kell befektetni. Egy másik sok pénzt veszít. A harmadik válaszút előtt áll, és sorsdöntő döntés előtt áll. A vízjelnek fel kell adnia a húst, a tűzjelnek pedig védekeznie kell saját érzelmei ellen.

Mit jósolnak még a sztárok mára, 2023. november 19-re, nézze meg a Flagman által bemutatott napi horoszkópot.

KOS – Válaszút előtt állsz. E jel egyes képviselőinek fontos döntéseket kell meghozniuk. Hallgassa meg szerettei tanácsát! A barátok segítségével irigylésre méltó eredményeket érhet el. Szerelmi csalódások is előfordulhatnak.

BIKA – Tudod, melyik utat választod, de a kétségek nem adnak nyugalmat. A jövő fontos ügyei és döntései várjanak. Ne hagyd, hogy mások manipuláljanak! Zenét hallgat! Visszaállítja a harmónia érzését.

IKREK – Ne kényszerítsd magad olyasmire, amit a lelked nem akar! Ez a te szórakozás napja. Ne menjen egyedül a piacra, mert most az érzelmek kissé elhomályosítják az elmét! Óvakodj az energiacsapásoktól is a „Miatyánk” imával! Ő lehet a pajzsod.

RÁK – Hangulatát elsötétítheti egy váratlan konfliktus a hozzátartozókkal. Ne hagyd, hogy a harag megmérgezze a napodat! Ha hagyod, hogy a szerelem átjárja a lelkedet, hamar elfelejted a gondjaidat. Legyen óvatos a pénzzel ma! Ne siess a döntések meghozatalával!

OROSZLÁN – Ma olyan vagy, mint egy vonat, amely kisiklhat. Ezért jobb, ha elodázzuk a fontos ügyeket! Előfordulhat, hogy elfogy a gőze, vagy teljesen összezavarodhat. Az intuíció tévedhet. A barátok és a család segít abban, hogy jobban érezd magad.

SZŰZ – Mágnesként vonzod a pénzt. Használja ki szerencséjét és fektessen be, de olyan tevékenységeket helyezzen előtérbe, amelyek megvalósítása hosszú időt igényel! Szüntesd meg az illetlen ajánlatokat, ez nem a kidobás ideje! A nemi szervek sérülékenyek.

MÉRLEG – Ne félj a nehézségektől, le tudod győzni őket. Készen állsz a nagy dolgokra, de kitartásra van szükség. Kerüld a betolakodókat, ne engedd, hogy beavatkozzanak az életedbe! Kényeztesd szeretteidet, mert most több melegre és odafigyelésre van szükségük!

SKORPIÓ – Erőteljes energiaáramlás, felfelé és lefelé is szállíthat. A Reiki küldése a jövőbeli eseményekre csodákra képes. Mindent, amit ezen a napon teszel, tudatosan kell csinálni. Nem figyeltél eléggé a párodra!? Ideje ezen változtatni.

NYILAS – Derék alatti ütésekre számíts! Az irigy emberek provokálni fognak a sikereid miatt. Számolj legalább ötig, mielőtt válaszolsz rájuk! Ha higgadt maradsz, és csak az erődre hagyatkozik, akkor nyerni fog. A tanfolyamokra érdemes beiratkozni. Figyelj a hasnyálmirigyre!

BAK – Folytasd, amit elterveztél, de lassíts egy kicsit! Kerülje a vitákat, és ne tegyen kockázatos lépéseket! Egy szeretett személy visszatérhet az életedbe. Egy séta vagy testmozgás most jót tesz. A nyak és az endokrin rendszer sebezhető.

VÍZÖNTŐ – Csak ma, ne haragudj, ne veszekedj senkivel és ne ígérj üresen! Egy kisebbnek tűnő konfliktus miatt végleg szakíthat egy közeli személlyel. A szinglikre izgalmas randevú vár. Fennáll az ételmérgezés veszélye.

HAL – Légy nagylelkű és kedves, mert a lélek revíziós időszaka kezdődik! A jövőd attól függ, hogy mi lesz a sors mérlegén. Egy kellemes meglepetés kedvese számára javítja a hangulatát. Kívánatos, hogy ma ne legyen hús az étlapján. Hüvelyesek ajánlottak.

Az összes megtekintése innen

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche