Az igazi vaj nem ezt teszi: hogyan lehet megkülönböztetni a kiváló minőségű krémes terméket a hamistól

Az igazi vaj nem ezt teszi: hogyan lehet megkülönböztetni a kiváló minőségű krémes terméket a hamistól

Elmondtuk, hogyan. Most életre szóló hackeket osztunk meg, amelyek segítenek megkülönböztetni az igazi vajat a hamistól.

A vaj minősége fontos a kész étel íze és íze szempontjából. Azonban választhatsz valamit rosszul a boltok polcain, és hazavihetsz egy kenőcsöt vagy valamit, amelyen Vaj felirat szerepel, de nem. A portál több egyszerű módszerről beszélt az olajminőség otthoni ellenőrzésére.

Használjon forrásban lévő vizet

Ez az egyik módja a vaj tesztelésének. Vágjunk egy kis darab vajat, és tegyük forrásban lévő vízbe. A természetes olaj megolvad, de a vizet tisztán hagyja. A hamisítvány zsírréteget hoz létre a felületen, miközben a víz zavarossá és zavarossá válik.

Mélyhűtő

Ehhez a teszthez tegye a vajat a fagyasztóba egy órára. Ha ezután nagyon kemény lesz és könnyen eltörik, az jó minőségű termékre utalhat.

Az olaj íze

Próbálj ki egy darabot. A természetes vajnak tej és tejszín íze van. Ha eltérő ízt vagy szagot észlel, ez a hamisítás jele lehet.

Ezekkel az egyszerű módszerekkel nagyon könnyű lesz otthon ellenőrizni a vaj minőségét. Azt is elmondtuk, hogyan készítsünk házi sushit.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche