Ihletet keres egy divatos manikűrhöz? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Milyen körömstílusok lesznek a trendek ebben a hónapban? Íme néhány tipp és ötlet 2023 novemberére.

Fotó: shutterstock/popcorner

A minimalizmus már egy ideje uralja a divatot és a sminket. Nem meglepő, hogy ez a tendencia a körömtervezésben is megmutatkozik. Nem tudja melyik manikűrt válassza? Íme néhány érdekes javaslat a következő hetekre.

Az ilyen körmök november slágere. A kevesebb több

Manapság a kevesebb több. Ezért, és ez sokakat meglep, a rövid körmök nagyon népszerűek. Általában tejes alapréteggel vagy csak kondicionálóval festik. Ha azonban ilyen stílus mellett döntesz, nem szabad megfeledkezned a kutikula nagyon alapos eltávolításáról és a körmök óvatos formázásáról.

Divatos körmök 2023 novemberére

A francia manikűr különböző változatai egy ideje nagyon népszerűek. Biztonságos választás különböző alkalmakra, és különböző stílusokhoz illik. Ráadásul rendkívül elegáns.

Körmök 2023 novemberére – kávés manikűr

2023 őszén is nagyon divatos a barna különböző árnyalatú manikűrje. Az ilyen körmök sok stílushoz passzolnak. „Ősszel a sötétebb színeknek megvan az ideje, hogy ragyogjanak. Azt hiszem, idén sok gazdag barnát fogunk látni. Sok trendet látok a karamell, a karamellás, a csokoládé és a tejszín árnyalataiban. Ez alapvetően egy kávés hangulat.” – mondta Jess White körömstylist a UK Glamournak adott interjújában.

Divatos körmök 2023 novemberére

A puha, élénk rózsaszín a minimalisták által kedvelt szín. Ha azonban szeretné egy kicsit felpezsdíteni a manikűrjét, a rózsaszín körmök kiváló választás. Jól passzolnak sok stílushoz, és bármilyen körömformán jól működnek. Ennél a stílusnál a körmök rózsaszín színe hasonlít az arcra.

Hogyan csináljam ezt a manikűrt? Először is fesd le a körmeidet egy félig átlátszó, halvány rózsaszín alapozóval. Ezután vigyen fel egy csepp sötétebb árnyalatú rózsaszínt a köröm közepére (például egy kis ecsettel). Végül vigyen fel egy réteg fényes fedőlakkot. És kész!

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Azt mondják, sok mindent meg lehet mondani a kezekből. Kiderül, hogy a körmökből még több is kiolvasható

Egykor sláger, ma a giccs szinonimája. 2023 őszén jobb, ha kerülöd az ilyen körmöket