Az október 14-től 28-ig tartó napfogyatkozási folyosó ennek a NÉGY jegynek minden életproblémáját megoldja – ARANYIDŐSZAK vár rájuk!

Október 14-től az asztrológiai világ ránk szabadította rejtélyes erejét a Napfogyatkozási Folyosó néven ismert időszakban. Ez idő alatt néhányan nehézségekkel néznek szembe, mások azonban szerencsésnek tűnnek. A napfogyatkozással kezdődő és október 28-án holdfogyatkozással záruló Eclipse Corridor időszaka nem csak megpróbáltatásokat hoz, hanem esélyt is arra, hogy az életet a nulláról kezdjük. Ezek az asztrológiai események különböző hatással vannak a különböző állatöv jelekre. Nézzük meg azt a négy jelet, amelyeknek példátlan szerencséje lesz ebben az időszakban.

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák csillagjegy képviselői számára a napfogyatkozás Folyosós időszaka 2023. október 14-től október 28-ig.

a mély belső belátás ideje. Ebben az időszakban különösen figyelniük kell mások szavaira és gesztusaira. Az erős szavak felfedik a környező emberek valódi szándékait. A rákoknak azt tanácsolják, hogy személyes eredményeikre összpontosítsanak anélkül, hogy mindenki előtt felfednék terveiket. Kezdj el cselekedni, ne csak beszélni. Ez a nehéz időszak növekedési és fejlődési lehetőségeket kínál.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegy képviselői, a földelemek uralkodói a változás időszakát hivatottak átélni. Október 14. és 18. között nem csak az életükben, hanem a fontos dolgokról alkotott véleményükben is globális változásokkal néznek szembe. Ezek a változások segítenek nekik felépíteni azt az életet, amelyről régóta álmodoztak. A Szüzeknek nyitott elmével kell szembenézniük ezekkel a kihívásokkal, mert gazdagítják élettapasztalataikat.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpióknak, a víz elem képviselőinek az a sorsa, hogy megtapasztalják a Nap és a Hold energiáját a Napfogyatkozás Folyosója során. Október 14. és október 28. között ez a jel fellendülést fog tapasztalni a pénzügyi szektorban. A sors kedvezni fog nekik, és különösebb erőfeszítés nélkül képesek lesznek elérni céljaikat. Ez egy nagyszerű alkalom a régi konfliktusok megoldására és annak megértésére, hogy kik számítanak igazán az életükben. Az aktivitás és az elszántság segíti a Skorpiókat abban, hogy kibontakoztathassák képességeiket.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok számára az Eclipse Corridor 2023-ban a kihívások és lehetőségek időszaka lesz. Ebben az időszakban a karrier előrelépés vár rájuk, a legszorgalmasabbak akár cégük élére is állhatnak. Egy romantikus kapcsolatban minden stabil és kiszámítható lesz, pontosan ezt szeretik ennek a jegynek a képviselői. A Bakok biztosak lehetnek abban, hogy a napfogyatkozási folyosó segít javítani az életüket és megerősíteni pozíciójukat a világban.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche