Az ősz lehelete a belső teredbe! Természetes tónusú kiegészítők, inspirálódjon sokszínűségükből

Csak finom változtatások adnak teljesen más hangulatot a folyosónak vagy a nappalinak. Nyújtsa be az őszi árnyalatú kiegészítőket.Az ablakokon kívül a nyár még lágy napsugarakat csábít, de az ősz nem sokáig várat magára. Az esős idő és a hideg reggel egy ideig meglep minket az ablakon kívül. A belső térben azonban az ősz úgy nézhet ki, ahogyan megálmodjuk.

kiegészítők Otthoni kiegészítők természetes őszi tónusokban, WestwingNow.sk.

A narancssárga, barna vagy bordó tónusú kiegészítőknek köszönhetően meghívjuk őt a nappaliba vagy az előszobába. Ezenkívül a sárga vagy a sötétzöld minden árnyalata kéz a kézben jár ebben a szezonban. Nem kell kiabálniuk a belső térben, csak teljessé kell tenni az összhangulatot.

kiegészítők Tartozékok őszi tónusokban: 1. Fotel, nest.co.uk, 2. Takaró, bonami.sk, 3. Falióra, WestwinhNow.sk, 4. Műdísz – virágok, KIK

A falon egy merészebb árnyalatú falióra látható, a narancssárga is remekül illik ünnepi asztalra – akár terítőnek, akár csak vázának az asztal közepére. Így az ablakon kívüli természet lehelete közvetlenül a lakásba vagy házba jut.

dekoráció Ősz színeiben terített asztal, bonami.sk.

Meleg takarók és puha párnák biztosítják a kellemes pihenést a száraz szeptember közepén – ezeknek köszönhetően kialakíthatja saját kis otthoni kényelem és kellemes meleg szigetét közvetlenül a nappaliban. A narancs vagy a bordó minden árnyalata, még ezekkel a színekkel is gyönyörű varázslatot varázsolhatsz a kanapén vagy a fotelen.

pizsama 1 Őszi tónusú kiegészítők: 1. Takaró, WestwingNow.sk 2. Kis asztali díszek, KIK 3. Gyertya, KIK, 4. Tálca, H&M
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche