Azok a lépések, amelyeket követnie kell a fürdőszoba megvilágításához

Bár otthonunk gyakorlatilag minden szegletében szükség van jó világításra, van néhány olyan konkrét hely, ahol ügyelnünk kell arra, hogy minden részletesen látható legyen. Ezeket a lépéseket a világítsa meg a szobát Segítenek, hogy soha többé ne kelljen semmit sem manipulálnia a sötétben. És az adott környezetre jellemző ideális tónusok elérése is.

A tökéletes világítás egy ilyen helyiségben némileg eltér a ház más helyeitől. Ideális, ha ebben a térben minden egyes elem megfigyelhető anélkül, hogy túlságosan lelepleznénk őket, és anélkül, hogy elvakítanánk.

Hogyan világítsuk meg a fürdőszobát

Mivel ez egy meghitt hely, ahol szeretne egy kicsit elcsendesedni és pihenni, de olyan látogatókat is fogad, akik nem tudják, hol van minden, a legjobb a változatosság. Vagyis a kombinálás választása különböző típusú és közvetett. Alapvetően olyan kellemes légkört kell elérni, amely túlzott erőfeszítés nélkül képes alkalmazkodni a különféle helyzetekhez.

Először egy általános lámpa

Ha némileg alacsony költségvetéssel rendelkezik, és azt tervezi, hogy idővel módosítja a fürdőszobáját, Általános fénnyel kezdődik és semmi többel. Általában a mennyezeten vannak, de elhelyezheti őket valamelyik falon, ha magasak. A lényeg az, hogy teljesen világítanak. Jó választás a süllyesztett spotlámpák és a felületre szerelhető mennyezeti lámpák, amelyek kevésbé vannak kitéve.

Ami a mennyiséget illeti, az intenzitásától függ. Azonban négyzetméterenként legalább egy ajánlott.

Közvetlen vagy pontos fények, a második

Ilyen fények azok, amelyek kifejezetten egy pontot világítanak meg, innen ered a nevük is, és egy adott feladat megkönnyítésére koncentrálnak. Általában a mosdókagyló vagy a mosdókagyló felé mutatnak, és elengedhetetlenek a fogmosáshoz vagy az arcmosáshoz. Míg az általános lámpák házonként alig változnak, a spotlámpák számos módon használhatók.

Mi a baj a mosogatóval?

Bár a természetes megvilágítású fürdőszobákban ez nem elengedhetetlen, a nem nagy ablakokkal rendelkezőkben különösen a mosdókagylóhoz kell világítást biztosítani. A sminkelés sokkal egyszerűbb ha látja az elvégzett cselekvések eredményét.

Ehhez használjon rátétet a tükörre. Körülbelül 10 centimétert kell hagynia a kerettől, hogy nagyobb szöget nyerjen. Ha két lámpatestet szeretne elhelyezni a nagyobb fényerő érdekében, hagyjon körülbelül 15 centimétert, hogy ne vakítsa el magát, amikor felkapcsolja a lámpát.

Ha nem végezte el a telepítést, ma választhat alternatívákat, mint pl háttérvilágítású tükrök vagy beépített lámpával. Ezek közé tartozik egy LED-csík és egy dugó a konnektorba. Ha megnyom egy gombot, fényt bocsátanak ki a tükör széle körül.

Megfelelő fényhőmérséklet a fürdőszobában

A legmegfelelőbbek a meleg tónusok az általános lámpákhoz, a hidegek pedig a speciális vagy a tükrök közvetlen fényeihez.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche