Mondhat valamit a körmünk formája a jellemünkről? Kiderült, hogy az volt. Tudja meg, mit mond rólad a keze.

Fotó: pexels.com/Kristina Paukshtite

Azt mondják, sok mindent ki lehet olvasni az ember kezéből, de vajon tényleg igaz? Nyolcféle köröm létezik, amelyek többet árulnak el természetünkről és személyiségünkről. Természetesen a következő leírásokat egy kis sóval kell venni.

Sekély, rövid és kerek. Erős személyiségű emberek

A kerek és rövid körmök, amelyek nem nyúlnak túl az ujjak hegyén, az erős személyiségű emberekre jellemzőek, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Könnyen barátkoznak, és gyakran nagy baráti körrel veszik körül magukat. A kreativitás és az új kalandokra való nyitottság jellemzi őket.

Tövénél szabálytalan vonalú körmök. Kitűnnek a tömegből

Az ilyen típusú körmökkel rendelkező emberek színes madarak. Rengeteg energiájuk és életkedvük van. Nemcsak ruházatukkal tűnnek ki a tömegből, hanem sok mindenhez való rendhagyó hozzáállásukkal is.

Hosszúkás és ovális lemez. Jó partnerek és barátok

Az ilyen körömlemez a finom és rendkívül érzelmes emberekre jellemző. Mindenkit szeretnek, és soha senkit nem akarnak megbántani, amitől egészen visszahúzódónak tűnhetnek, de szinte bármit hajlandók feláldozni a szeretett személyért.

Szabálytalan alakú körmök. Félreállnak

A szabálytalan alakú lemez az ortodox emberekre jellemző. Ezek az emberek nem harapják meg a nyelvüket, még akkor sem, ha az igazság valóban fájna nekik. Ritkán állnak félre, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni.

Háromszög alakú körmök. Szorgalmas és bátor

Az ilyen körmökkel rendelkező emberek bátrak, nem félnek a kihívásoktól és a kockázatvállalástól. Gyakran zajosnak és nem együttműködőnek tartják őket. Céljuk elérésére összpontosítanak, függetlenül a költségektől.

A lemez széles és lapos. Körömművészek

A művészi személyiségű embereket jellemzi. Nagy türelem és esztétikai érzék jellemzi őket. Ez a fajta köröm gyakran megtalálható zenészeknél, íróknál vagy más művészeknél.

Téglalapra emlékeztető szabálytalan lemez.

Az ilyen típusú körmökkel rendelkező emberek ésszerűek és figyelmesek. Nem hoznak elhamarkodott döntéseket, és mindig mindent alaposan át kell gondolniuk. Ugyanakkor tele vannak élettel és pozitívan érzékelik a világot.

Szögletes és egyenes körmök. Jókedvű emberek jellemzik

Olyan emberek jellemzik őket, akik nem választják a gyorsutakat vagy a könnyű utakat. Szeretik a társasági életet és a kalandokat. Gyakran nem tudnak nyugodtan ülni, és mindig új élményeket keresnek.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Fiatalító körömszínek őszre. Ideális 50 év feletti nők számára

Egykor sláger, ma a giccs szinonimája. 2023 őszén jobb, ha kerülöd az ilyen körmöket