Beltéri növények, amelyek pénzt és szerencsét hoznak

Keresi a módját, hogy még több boldogságot és pénzügyi jólétet biztosítson ebben az évben? A Feng Shui ősi kínai tanítása szerint a megfelelően megválasztott szobanövények nagyban befolyásolhatják a pozitív energia áramlását otthonában. Négy növényfajtát mutatunk be, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen gazdagságra és harmóniára vágyó háztartásból sem.

Forduljon a Feng Shui ősi kínai tanításaihoz, és fontolja meg, hogy beépítsen otthonába bizonyos szobanövényeket, amelyek pozitív energiát termelő képességükről ismertek. Lássuk, mely növények hozhatnak gazdagságot és boldogságot.

Tojás alakú zsírlevél, más néven Pénzfa

Ez a növény az anyagi biztonságot, a sikert és a gazdagságot szimbolizálja. Ezenkívül barátságos légkört teremt, és szerencsét vonz. A Feng Shui szerint a krasulát a bejárati ajtó közelében, vagy az íróasztal vagy a pénztárgép közelében kell elhelyezni. Ideális helye otthonának délkeleti része, amely a gazdagság szektorának számít.

Zamiokulkas, pénzmágnes

A Zamiokulkas, egy egzotikus növény Kelet-Afrikából, egy másik jelölt a gazdagság vonzására. A Feng Shui azt javasolja, hogy helyezzen egy érmét a cserépbe, és helyezze a növényt otthona vagyonszektorába.

Lucky Bamboo, vagy a boldogság bambusza

Ez a növény a boldogság, a harmónia, a szeretet és a béke szimbóluma. Ideális azok számára, akik szeretnének pozitív energiát vinni otthonukba és növelni boldogságukat az új évben.

Házi boldogság, Soleirolia soleirolii

Ez a gyengéd növény arról ismert, hogy boldogságot hoz az otthonokba. Apró levelei a béke és az elégedettség érzését keltik. A Soleirolia soleirolii kiváló újévi ajándék szeretteinek, az Ön kívánságait, boldogságát és jólétét jelképezi.

A teljesség kedvéért hozzá kell tenni, hogy a növények Feng Shui szerinti elhelyezése a lakásban jelentős hatással lehet a pozitív energia vonzásának hatékonyságára. A fent említett növényeken kívül fontos figyelembe venni a tér összhangját a természeti elemekkel, és a növényeket egészséges állapotban tartani, hogy a legjobb formában tölthessék be szerepüket.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche